Skin-Cap sprchový gél 150 ml

Produkt Skin-Cap sprchový gél 150 ml z kategórie telové krémy od výrobca Skin-Cap nájdete na LiekarenIna.sk za 20,99 €. Celý popis 20,99 € Overiť dostupnosť

Popis

Na hygienickú starostlivosť pri kožných ochoreniach sprevádzaných šupinatením kože (psoriáza, seboroická dermatitída, rôzne ekzémy, atopická dermatitída, dermatomykózy, lišaje, pytiriasis rosea, acne juvenilis, rosacea, atď.)

Znižuje a ukľudňuje svrbenie, odstraňuje začervenanie a dráždenie pokožky, zabraňuje tvorbe šupiniek.

SKIN-CAP® SPRCHOVÝ GÉL je určený na pravidelnú hygienickú starostlivosť o pokožku s tendenciou vytvárania suchých šupiniek. Slúži k pravidelnej hygiene kože sprchovaním a kúpaním. Chráni pokožku pred baktériami a plesňami. Po aplikácii ponecháva pokožku hydratovanú, elastickú, mäkkú a hodvábne jemnú.
Je vhodným doplnkom do komplexnej rady výrobkov SKIN-CAP®, ktorých kombináciou dosahuje dlhodobé priaznivé účinky.

Slúži k pravidelnej hygiene kože sprchovaním a kúpaním. Obsahuje katalyticky aktivovaný pyrithión zinku 1 %. Zmierňuje pocit svrbenia, začervenanie a dráždenie pokožky. Po aplikácii ponecháva pokožku hydratovanú, elastickú, mäkkú a hodvábne jemnú. 

Pred použitím potriasť!
Malé množstvo gélu sa nanesie na vlhkú pokožku. Vytvorí sa pena a opláchne sa dostatočným množstvom vody. Používa sa podľa potreby.

Vlastnosti produktu

EAN kód::8470000931673
Značka::Skin-cap
Ean: 8470000931673 Značka: Skin-Cap Predajce: Lieky
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek