SanaGut Probio s cieleným uvoľňovaním 30cps

Produkt SanaGut Probio s cieleným uvoľňovaním 30cps z kategórie probiotiká pre deti od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 17,36 €. Celý popis 17,36 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok SanaGut® obsahuje vyvážený komplex 5 precízne testovaných probiotických kmeňov stabilizovaných do špeciálnych kapsúl s cieleným uvoľňovaním, a to  až v črevnom trakte. Probiotiká sú obohatené o adhezívnu zložku zaisťujúcu priľnutie na sliznicu. Jedna kapsula obsahuje až 20 miliárd živých baktérií. SanaGut® ďalej obsahuje rozpustnú kukuričnú vlákninu, ktorá je silným prebiotikom a nespôsobuje plynatosť. Táto živina podporuje rast laktobacilov a bifidobaktérií v hrubom čreve.
SanaGut® je vhodný pri terapiách nepriaznivo pôsobiacich na črevný mikrobióm. Účinok probiotických kmeňov bol riadne testovaný a publikovaný v renomovaných vedeckých časopisoch.

Zloženie:

  • Lactobacillus acidophilus NCFM®,
  • Lactobacillus paracasei Lpc-37™,
  • Bifidobacterium lactis Bi-07™,
  • Bifidobacterium lactis BI-04™,
  • Lactobacillus rhamnosus GG,
  • rozpustná kukuričná vláknina,

plnidlo (hydroxypropylmethylcelulóza), stearan horečnatý (protihrudkujúca látka), zloženie kapsule: (hydroxypropylmethylcelulóza).

Ako sa dávkuje SanaGut Probio

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsulu 1-2x denne aspoň 20 min pred jedlom, zapiť dostatočným množstvom tekutiny. V prípade nutnosti, možno kapsule užívať po jedle.

Upozornenie

Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Prípravok nie je určený ako náhrada rozmanitej stravy. Ukladajte mimo dosahu malých detí. Neužívať v prípade precitlivenosti na niektorú zo zložiek. Skladujte v suchu a tme, pri teplote do 25 °C.

Ean: 2418540 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek