Salvia Paradise Ašvaganda koreň mletý Obsah: 250g

Produkt Salvia Paradise Ašvaganda koreň mletý Obsah: 250g z kategórie doplnky stravy od výrobca SalviaParadise nájdete na LiekarenIna.sk za 14,87 €. Celý popis 14,87 € Overiť dostupnosť

Popis

Ašvaganda je základné podporujúce tonikum indickej ajurvédy, používajúce sa „pri slabostiach tela i mysle”. Podľa tisícročných ajurvédskych skúseností pravidelné užívanie withanie omladzuje a upevňuje duševné zdravie a vitalitu človeka. Klinické štúdie preukázali, že ašvaganda v účinkoch prevyšuje sibírsky ženšen. Pre jemný účinok ju možno použiť namiesto ženšenu, ktorý niekedy pôsobí príliš povzbudivo. Podporuje duševné zdravie a vitalitu, je odporúčaná v období stresu. Vhodné je jej podávanie v staršom veku. V Ajurvédskej medicíne je známa ako účinný adaptogén a antioxidant. Je vhodné ju kombinovať s pupočníkom. Podporuje mentálnu a kognitívnu činnosť, pomáha udržiavať koncentráciu a prekonávať únavu. Ašvaganda čiže indický ženšen nám dodá energiu a vitalitu. 

Krásny český názov snodárna nemá vitanie nadarmo. Pravidelné užívanie podporuje ľahší prechod do spánku a urýchľuje zaspávanie. Ašvaganda však nemá vplyv na CNS a neutlmuje počas dňa.

 

Použitie

Tradičné použitie: Pol čajovej lyžičky mletého koreňa rozmiešame vo vode a vypijeme. Užívame 2× denne, pričom prvú dávku odporúčame užiť v dopoludňajších hodinách, druhú dávku potom najneskôr do 17 hod.

TIP na prípravu: Požadované množstvo najprv vložíme do pohára, pridáme iba 2× viac vody, než je obsah prášku, a rozmiešame na hustú pastu. Túto pastu už ľubovoľne rozriedime tekutinou. Týmto spôsobom, nevznikajú hrudky. 

Vlastnosti produktu

Obsah:250g
Zloženie:100% Withania somnifera BIO
Obsah:1000g
Obsah:250g
Obsah:100g
Značka:SalviaParadise
Ean: 8595595908050 Značka: SalviaParadise Predajce: Earplugs
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek