Salus Protecor Aktívne srdce 250 ml

Produkt Salus Protecor Aktívne srdce 250 ml z kategórie zdravie od výrobca SALUS Haus Dr.med.Otto Greither Nachf. GmbH & Co. nájdete na LiekarenIna.sk za 21,18 €. Celý popis 21,18 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Protecor® bylinné tonikum je chutný výživový doplnok, ktorý bol vyvinutý na vedeckom základe. Obsahuje vitamín B1 ktorý prispieva k správnemu fungovaniu svalov. Vďaka svojmu osobitnému zloženiu je tento výživový doplnok vhodný aj pre podporu športových aktivít. Podpora pre správnu funkciu srdca - Vitamín B1 prispieva k správnej funkcii srdca, k správnemu fungovaniu nervového systému a k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie. Podpora pre správne fungovanie svalov - Horčík je minerál, ktorý prispieva k normálnemu fungovaniu nervového systému a svalov. Originálna receptúra spoločnosti Salus tiež obsahuje extrakt z hlohu, L-karnitín, koncentrát z granátového jablka, extrakt z červeného hrozna a prírodný vitamín E. Táto receptúra poskytuje chutnejší a príjemnejší
základ pre živiny na podporu funkcie srdca.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 x denne 20 ml pred jedlom alebo 2-krát denne 10 ml (ráno a poobede). Pred použitím flašu pretrepte. Použite priloženú odmerku na dávkovanie. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Crataegus laevigata (hloh) , DL-alfa-tokoferol (vitamín E) , horčík (nešpecifikovaný) , L-karnitín , Punica granatum (granátové jablko) , tiamín (vitamín B1) , Vitis vinifera (vinič, hrozno)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:25
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek