Reparil - Dragées 20 mg 40 tabliet

Produkt Reparil - Dragées 20 mg 40 tabliet z kategórie voľne predajné lieky od výrobca MADAUS DR.& CO. nájdete na LiekarenIna.sk za 11,29 €. Celý popis 11,29 € Overiť dostupnosť

Popis

Indikácie: Lokalizované opuchy, bolestivé vertebrálny syndrómy, krčná a bedrová diskopatia, traumtatické opuchy, profylaxia a liečba pooperačných opuchov, poruchy žilovej funkcie končatín, varixy, tromboflebitída, vred predkolenia, podporná liečba zápalu šľachových pošiev.

Kontraindikácie: Známa precitlivenosť na liečivo alebo pomocné látky obsiahnuté v lieku. Opuchy kardiálneho, renálneho a hepatogénneho pôvodu, renálna insuficiencia. Sklon k trombóze, perorálna steroidová antikoncepcia, 1. trimester gravidity.

Tehotenstvo a dojčenie: Liek sa nesmie užívať v prvom trimestri gravidity. Reparil-Dragées sa môže užívať počas 2. a 3. trimestra gravidity iba po starostlivom zvážení, ak očakávaný prínos pre matku prevýši potenciálne riziko pre plod.

Dávkovanie: Tablety sa užívajú sa po jedle a zapíjajú sa vodou.

  • dospelí a deti staršie ako 12 rokov: počiatočná dávka je 3x denne 40 mg (2 obalené tablety), udržiavacia dávka 3x denne 20 mg (1 obalená tableta)
  • deti užívajú 2-3x denne 20 mg (1 obalená tableta).

Vlastnosti produktu

Účinná látka:escinum
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku:20 mg
Lieková forma:obalené tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie:20
Značka: MADAUS DR.& CO. Predajce: Lieky24
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek