Ponio Tuhý kondicionér - candy mafia

Produkt Ponio Tuhý kondicionér - candy mafia z kategórie kondicionéry a balzamy na vlasy od výrobca Ponio nájdete na LiekarenIna.sk za 9,9 €. Celý popis 9,9 € Overiť dostupnosť

Popis

Prírodný tuhý kondicionér so sladkou cukrovo-ovocnou vôňou - 50 g

Obohaťte svoju vlasovú rutinu o prírodný tuhý kondicionér s očarujúcou sladkou vôňou cukrovej trstiny a čerstvých jahôd s malinami. Tento vegánsky kondicionér poskytuje vašim vlasom všetko, čo potrebujú pre dokonalú hydratáciu, ľahké rozčesávanie a oslnivý lesk.

 

Ako používať

Jednoducho namočte kondicionér pod vodou, jemne ho pošuchajte v rukách a vzniknutú emulziu rovnomerne naneste do vlasov od končekov ku korienkom. Potom dôkladne opláchnite. Stačí malé množstvo, aby vaše vlasy boli krásne ošetrené a ľahko sa rozčesávali.

 

Hlavné prednosti

  • Sladká cukrovo-ovocná vôňa: Intenzívna a príjemne sladká vôňa s tónmi jahôd a malín, ktorá vašim vlasom dodá sviežosť a príjemnú vôňu po celý deň.
  • Prírodné zloženie: Kondicionér je vyrobený z prírodných izolátov, bez silikónov, syntetických vôní a farbív, čo zaisťuje šetrnú starostlivosť o vlasy aj prírodu.
  • Vhodný pre všetky typy vlasov: Tento kondicionér je vhodný pre všetky typy vlasov, či už sú suché, mastné alebo normálne. Účinok je závislý od množstva, ktoré použijete, čo vám umožní prispôsobiť starostlivosť konkrétnym potrebám vašich vlasov.
  • Ekologické balenie: Obal kondicionéra je 100% papierový a kompostovateľný, čo prispieva k ochrane životného prostredia.

Tuhý kondicionér s váhou 50 g zodpovedá zhruba 200 ml tekutého kondicionéra, čo z neho robí skvelú a dlhotrvajúcu voľbu.

 

Bezpečnostné upozornenie

Nepoužívajte pri alergii na niektorú zo zložiek obsiahnutých v produkte.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Tapiokový škrob, Brassica Alkohol a Brassicyl Valinate Esylát a glukonát vápenatý, Diheptyl Sukcinát a Kapryloyl Glycerín/Kopolymér kyseliny Sebakovej, Cetyl Alcohol, Myristyl Myristate, Vitis Vinifera Seed Oil, Coco-caprylate, Dull O Citrus Pesulgartenium, Ro Betulci Vurantile Illicium Verum Oil, Malinový ketón, Dimetylhydroxyfuranón, Linalool
Obsah:50g
Značka:Ponio
Ean: 8588007798219 Značka: Ponio Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek