Ponio Tuhý kondicionér - banán a kokos

Produkt Ponio Tuhý kondicionér - banán a kokos z kategórie kondicionéry a balzamy na vlasy od výrobca Ponio nájdete na LiekarenIna.sk za 9,9 €. Celý popis 9,9 € Overiť dostupnosť

Popis

Prírodný tuhý kondicionér s vôňou banánu a kokosu - 50 g

Doprajte svojim vlasom luxusnú starostlivosť s prírodným tuhým kondicionérom Ponio, ktorý je nielen šetrný k životnému prostrediu, ale aj k vašim vlasom. S intenzívnou a sladkou vôňou banánu a kokosu poskytuje tento vegánsky kondicionér dokonalú výživu a hydratáciu pre všetky typy vlasov. Je ľahko použiteľný a stačí len malé množstvo, aby vaše vlasy zostali krásne rozčesateľné, lesklé a ošetrené.

 

Ako používať

Jednoducho namočte kondicionér pod tečúcou vodou a premeňte ho v rukách, kým nevznikne jemná emulzia. Tú rovnomerne votrite do vlasov od končekov ku korienkom a potom dôkladne opláchnite. Kondicionér je veľmi koncentrovaný, takže ho stačí použiť skutočne malé množstvo.

 

Hlavné prednosti

  • Vôňa banánu a kokosu: Sladká a intenzívna vôňa, ktorá dodá vašim vlasom dlhotrvajúcu sviežosť a príjemnú vôňu.
  • Prírodné zloženie: Bez silikónov, syntetických vôní a farbív, tento kondicionér je ideálny na každodenné použitie a šetrný k prírode.
  • Vhodný pre všetky typy vlasov: Účinok závisí od použitého množstva, čo vám umožňuje upraviť starostlivosť podľa aktuálnych potrieb vašich vlasov.
  • Ekologické balenie: Obal je 100% z papiera a je kompostovateľný, čo znamená, že sa nielen staráte o svoje vlasy, ale tiež chránite našu planétu.

Tuhý kondicionér s váhou 50 g zodpovedá približne 200 ml tekutého kondicionéru, čo z neho robí skvelú voľbu pre všetkých, ktorí hľadajú účinný a zároveň ekologický produkt.

 

Bezpečnostné upozornenie 

Nepoužívajte pri alergii na niektorú zo zložiek obsiahnutých v produkte.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Tapiokový škrob, Brassica Alkohol a Brassicyl Valinate Esylát a glukonát vápenatý, Diheptylsukcinát a KapryloylGlycerín/Kopolymér kyseliny Sebakovej, Cetyl Alkohol, Myristyl Myristát, Olej zo semien Vitis Vinifera, Coco-kaprylát, Extrakt z kokosového oleja, Extrakt z kokosu Benzo-Guax Extrakt z extraktu z kokosu Benztalin Styt Prírodné, Isoamyl Acetate, Musa Paradisiaca ovocný prášok
Obsah:50g
Značka:Ponio
Ean: 8588007798202 Značka: Ponio Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek