Original LLOYD Alpenkräuter Emulsion 200ml

Produkt Original LLOYD Alpenkräuter Emulsion 200ml z kategórie masť na kĺby a svaly od výrobca Lloyd GmbH nájdete na LiekarenIna.sk za 7,73 €. Celý popis 7,73 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Original LLOYD Alpenkräuter Emulsion je bylinná emulzia, ktorá obsahuje výťažky z borovice, rozmarínu, šalvie a citrónu. Cenné zložky byliniek v kombinácii s masážou celého tela robia z tejto emulzie vysoko kvalitný produkt starostlivosti o telo. Je vhodný na masáže celého tela po aktívnom športovaní.

Nepoužívať: Pri alergii na ktorúkoľvek zložku produktu. Viac ako 12 mesiacov po otvorení. U detí do troch rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je potrebné poradiť sa s vašim lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Vhodné pri dennej starostlivosti o telo (osviežuje, posilňuje pokožku), uvoľnenie tela po kúpaní, klasická masáž, športová a reflexná. Ideálny na ošetrenie namáhaných, natiahnutých a bolestivých svalov. Všestranná emulzia na masáž po športe, na turistike. Na reflexnú masáž chodidiel, rúk, chrbtice. Výborne pomáha pri bolestiach nervovo-svalových a chrbtovej bolesti v oblasti krížov. Pomáha pri zápalovej (kĺbovej) reume. Príjemne chladí a občerstvuje celé bolestivé a unavené telo. Veľký pomocník pre všetkých aktívnych ľudí. Osvedčený a všestranný, pre celé telo, aj po kúpeli.

Zloženie: Aqua (Water), Alcohol Denat., Mentha Arvensis Herb Oil, Glycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Abies Sibirica Needle Oil, Arnica Montana Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Gentiana Lutea Root Extract, Juniperus Communis Branch/Fruit/Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Menthyl Lactate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Carbomer, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, massage. Limonene, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Silica, Linalool, Citric Acid, Citral, Citronellol, Geraniol, Eugenol, CI 42051, Sodium Chloride, Sodium Sulfate.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie - vyhnite sa kontaktu s otvorenými ranami, chrániť oči. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4038478502562 Značka: Lloyd GmbH Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek