Original LLOYD Alpenkräuter Balsam balzam s viničným listom a pagaštanom konským 200ml

Produkt Original LLOYD Alpenkräuter Balsam balzam s viničným listom a pagaštanom konským 200ml z kategórie masť na kĺby a svaly od výrobca Lloyd GmbH nájdete na LiekarenIna.sk za 7,73 €. Celý popis 7,73 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Original LLOYD Alpenkräuter Balsam je balzam s alpskými bylinami a olejom zo sibírskej jedle. Cenné zložky listov červeného viniča v kombinácii s extraktom z pagaštanu konského robia z tohto balzamu vysoko kvalitný produkt starostlivosti o telo.

Nepoužívať: Pri alergii na ktorúkoľvek zložku produktu. Viac ako 12 mesiacov po otvorení. U detí do troch rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je potrebné poradiť sa s vašim lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Malé množstvo balzamu sa aplikuje na postihnutú oblasť pokožky a jemne sa vmasíruje, kým sa úplne nevstrebe. Aplikáciu je možné vykonávať niekoľkokrát denne podľa potreby. Jeho použitie sa odporúča najmä po sprchovaní alebo kúpaní, keď je pokožka ešte mierne vlhká, pretože to môže zlepšiť vstrebávanie účinných látok.

Zloženie: Aqua (Water), Alcohol denat., Glycerin, Menthol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Menthyl Lactate, Mentha Arvensis Herb Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Allantoin, Carbomer, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactose, Silica, Limonene, CI16255, Sodium Chloride, Sodium Sulfate.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie - vyhnite sa kontaktu s otvorenými ranami, chrániť oči. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4205887745655 Značka: Lloyd GmbH Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek