Nutrego FRUTY s príchuťou čierna ríbezľa 12x330ml

Produkt Nutrego FRUTY s príchuťou čierna ríbezľa 12x330ml z kategórie nutričné výrobky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 35,15 €. Celý popis 35,15 € Overiť dostupnosť

Popis

Nutrične nekompletná hyperkalorická výživa bez tuku s ovocnou príchuťou. Je určená najmä pri podvýžive alebo jej riziku u pacientov s ochorením žlčníka, pankreasu alebo pečene. Je vhodná ako súčasť diéty s obmedzením tuku alebo pri netoleranciu mliečnych foriem nutričné podpory. Neobsahuje lepok ani laktózu, je teda vhodná pri laktózovej intolerancii alebo celiakii.

Ako sa dávkuje Nutrego Fruty

Určené na priame použitie. Pred použitím dobre pretrepať!
Dávkovanie: 1-3 balenia denne (330 ml – 990 ml) ako doplnok stravy. Odporúča sa pomaly popíjať počas dňa a zabezpečiť dostatok tekutín.

Upozornenie

Nepodávajte deťom do 3 rokov. Nevhodné pre osoby s galaktosémiou. Určené len na enterálne použitie pod lekárskym dozorom. Nie je vhodné ako jediný zdroj výživy. Potravina musí byť používaná na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí. Pri podávaní deťom vo veku od 3 do 6 rokov je nutné dbať na zvýšenú opatrnosť. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Ošetrené UHT.

Ean: 2412815 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek