Now Foods L-Lyzín 500mg 100 kapsúl

Produkt Now Foods L-Lyzín 500mg 100 kapsúl z kategórie ostatné doplnky stravy od výrobca Now Foods nájdete na LiekarenIna.sk za 6,35 €. Celý popis 6,35 € Overiť dostupnosť

Popis

Now® L-Lysine je esenciálna aminokyselina farmaceutickej kvality. Lyzín je esenciálna aminokyselina, ktorá musí byť získavaná stravou alebo suplementáciou. Lyzín je nevyhnutný pre tvorbu všetkých proteínov v tele a je nevyhnutný pre udržanie štrukturálnych proteínov kolagénu a elastínu, ktoré tvoria všetky spojivové tkanivá, ako je koža, šľachy a kosti. Lyzín je tiež prekurzorom karnitínu, ktorý je potrebný pre metabolizmus tukov a tvorbu energie. Okrem toho môže lyzín pomôcť podporovať zdravý imunitný systém a správnu kardiovaskulárnu funkciu.

Zloženie

Veľkosť dávky: 1 kapsulaMnožstvo v 1 dávke%RHP*
L-Lyzín (z 637 mg lyzín hydrochloridu)500 mg**
* RHP - Denná referenčná hodnota príjmu  
* * - Denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená  

 

Ďalšie ingrediencie: Hypromelóza (rastlinná kapsula), kyselina stearová (rastlinný zdroj), mikrokryštalická celulóza a ryžová múka.

Nie je vyrobené z pšenice, lepku, sóje, mlieka, vajec, rýb, kôrovcov alebo orechov.

Vyrobené v zariadení GMP, ktoré spracováva ďalšie produkty obsahujúce tieto alergény.

Dávkovanie 

Užívajte 1 kapsulu 1-3x denne. Upozornenie: Len pre dospelých. Poraďte sa s lekárom, ak ste tehotná/dojčíte, užívate lieky alebo máte zdravotné problémy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nejedzte balíček čerstvosti. Uchovávajte vo fľaštičke. Nie je náhradou pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.  Po otvorení uchovávajte na suchom a chladnom mieste.

Vlastnosti produktu

Obsah:100 kapsúl
Značka:Now foods
Forma:Kapsule
Ean: 733739001108 Značka: Now Foods Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek