Now Foods Kids DHA rybí olej pre deti 60 žuvacích tabliet

Produkt Now Foods Kids DHA rybí olej pre deti 60 žuvacích tabliet z kategórie ostatné doplnky stravy od výrobca Now Foods nájdete na LiekarenIna.sk za 12,79 €. Celý popis 12,79 € Overiť dostupnosť

Popis

Tento produkt obsahuje dôležitú omega-3 kyselinu DHA vo forme žuvacej želatínovej kapsule s prírodnou príchuťou. Ide o pohodlný a chutnejší spôsob podávania rybieho oleja deťom, než ako klasický rybí olej. Vysoká kvalita a spracovanie a renomovaný výrobca sú zárukou, že omega 3 olej, nie je už čiastočne žltkastý ako u mnohých lacných produktov s omega kyselinami. Softgélové zapuzdrenie tohto citlivého oleja zabraňuje akémukoľvek kontaktu so vzduchom a zabraňuje oxidácii omega3 kyselín.

Zloženie

Zloženie v dávke 2 softgel kapsule : Kalórie 10; Kalórie z tuku 10; Celkový tuk 1 g (2% RHP*); Koncentrát rybieho oleja BioPureDHA 1100 mg**; Kyselina dokosahexaénová (DHA) 200 mg**; Kyselina eikosapentaénová (EPA) 48 mg**; RHP-Referenčná hodnota príjmu. *% RHP pre dospelých a deti nad 4 rokov.**-Referenčná hodnota príjmu nie je stanovená.

Ďalšie ingrediencie: Softgel kapsule (želatína, glycerín, voda, xylitol, celulóza), prírodná ovocná príchuť a prírodné zmiešané tokoferoly.

Obsahuje ryby (tuniak). Zmiešané tokoferoly z non-GMO sóje. Neobsahuje kvasnice, pšenicu, lepok, mlieko, vajcia alebo morské plody. Vyrobené v zariadení dodržujúcom správnu výrobnú prax (GMP), ktoré spracováva ďalšie ingrediencie obsahujúce tieto alergény.

 

Dávkovanie

U detí a dospelých užívajte 2 žuvacie softgelové kapsule 1 až 2 krát denne s jedlom alebo podľa pokynov lekára. Určené iba pre dospelých. Ak trpíte ochorením, ak ste tehotná, dojčíte, snažíte sa otehotnieť alebo užívate lieky, poraďte sa pred užitím tohto lieku s lekárom. Nie je náhradou pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Po otvorení uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Nepodávajte zvieratám. Nekonzumujte vrecko na udržanie čerstvosti. Uchovávajte ho vo fľaštičke.

Vlastnosti produktu

Obsah:60 tabliet
Značka:Now foods
Forma:Žuvacie tablety
Ean: 733739016072 Značka: Now Foods Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek