NATURLAND ukľudňujúca bylinná zmes nálevové vrecúška 25x1,5g

Produkt NATURLAND ukľudňujúca bylinná zmes nálevové vrecúška 25x1,5g z kategórie bylinné od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 3,66 €. Celý popis 3,66 € Overiť dostupnosť

Popis

Bylinná zmes v nálevových vreckách.

Použite:

Čajový výluh sa pripraví podľa chuti obvykle tak, že 1 nálevové vrecúško sa zaleje 2,5 dl vriacej vody, v prikrytej nádobe sa lúhuje 15-20 min. Pije sa 3x denne, počas dňa 1 šálku,večer a pred spaním 2 šálky čaju.

Upozornenie:

Čajovina nie je vhodná pre deti. Kúru sa odporúča po 3 mesiacoch prerušiť na 2-3 týždne. Užívanie sa neodporúča počas slnenia, tehotenstva a dojčenia. Počas užívania čaju sa najmä jedincom so svetlejšou pokožkou odporúča obmedziť pobyt na slnku. Užívanie čaju počas dňa neodporúčame vodičom a personálu obsluhujúcemu stroje. Uchovávajte mimo dosahu detí!
Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Skladujte na suchom mieste pri teplote 15°C - 25°C.

Informácia od dodávateľa:

Porciovaná čajová zmes:

  • Medovka lekárska (Melissa officinalis) - pomáha podporovať relaxáciu, psychické a fyzické zdravie, udržiavať zdravý spánok, pomáha podporovať trávenie, pôsobí ako antioxidant.
  • Rosa canina fructus (plod ruže šípovej) - bohatý zdroj vitamínu C, ktorý je nevyhnutný pre udržanie zdravých ciev, zdravé kosti, zuby, chrupavky, ďasná a kože. Prispieva k vstrebávaniu železa z potravy, pomáha podporovať imunitný systém.
  • Rosa canina fructus (plod ruže šípovej) obsahuje 2000mg vitamínu C na 100g sušeného plodu.
  • Ľubovník bodkovaný (Hypericum perforatum) - prispieva k emocionálnej rovnováhe, k optimálnej relaxácii, pomáha udržiavať zdravý spánok a pozitívnu náladu.
  • Valeriána lekárska (Valeriana officinalis) - pomáha znižovať poruchy zažívacieho traktu, pôsobí priaznivo na kardiovaskulárne zdravie.

Ean: 13954 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek