Naturehike kempingová nožná sprcha 980g

Produkt Naturehike kempingová nožná sprcha 980g z kategórie cestovné kufre od výrobca Naturehike nájdete na LiekarenIna.sk za 43,66 €. Celý popis 43,66 € Overiť dostupnosť

Popis

Predstavujeme vám cestovnú skladaciu sprchu od značky Naturehike, ideálneho spoločníka pre všetkých, ktorí radi trávia čas v prírode a potrebujú si udržať hygienu. Táto praktická sprcha je poháňaná pomocou šliapacieho vaku, takže nemusíte mať obavy z hľadania zdroja elektriny. Navyše sa do nej zmestí až 11 litrov vody. Sprcha je vyrobená z kvalitného PVC materiálu, takže sa nemusíte báť o jej odolnosť a dlhú životnosť. V balení nájdete 2 metre dlhú hadicu, ktorá vám umožní sprchu používať pohodlne a bez obmedzenia. Pri úplnom naplnení dokáže sprcha fungovať 5 až 7 minút, čo je viac ako dostatočný čas na dôkladné osprchovanie.

Túto sprchu môžete použiť prakticky kdekoľvek - na kempovanie, pri umývaní auta, na pláži alebo na zalievanie kvetov. Vďaka jej kompaktnému prevedeniu ju ľahko zbalíte a prenesiete kamkoľvek budete potrebovať.

 

Vybalenie a použitie sprchy Naturehike

1. Vybaľte z obalu. Otvorte veko a vlejte doň vodu. Potom viečko dôkladne zatvorte a zabezpečte ochranným pásikom.

2. Natlakujte nádobu opakovaným šliapaním na pumpovací vak. Nemusíte sa báť pretlakovania (vak má bezpečnostný piest).

3. Pre sprchovanie stlačte páčku na konci hadice a pohodlne sprchujte. Pre vyšší tlak z hadice, vždy viac šliapnite do nafukovacieho vaku.

4. Po použití vylejte zvyšnú vodu a sprchu nechajte zvnútra vyschnúť.

Vlastnosti produktu

Materiál:PVC
Rozmer zloženej sprchy:24 x 24x 12 cm
Farba:Modrá
Ean: 6927595721872 Značka: Naturehike Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek