MENORAXON OROFAST

Produkt MENORAXON OROFAST z kategórie výživové doplnky od výrobca Labomar S.p.a. nájdete na LiekarenIna.sk za 17,33 €. Celý popis 17,33 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok. Sublingválny sprej obsahuje patentovanú nanoemulziu s mikrokvapôčkami obsahujúcimi resveratrol, vitamín E a vitamín D3. Nanoemulzia umožňuje rýchle vstrebávanie obsiahnutých látok do krvného obehu priamo cez vysoko vaskularizovanú sublingválnu sliznicu bez ovplyvnenia priechodom pečeňou.

  • Sublingválny sprej s resveratrolom je vhodný najmä pre ženy v období okolo a po menopauze.
  • Resveratrol patrí medzi polyfenoly. Prirodzene sa vyskytuje najmä v hroznách a z nich vyrobenej hroznovej šťave a víne.
  • Vitamín E prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
  • Vitamín D prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, k udržaniu normálneho stavu kostí a zubov, k normálnej činnosti svalov a k normálnej hladine vápnika v krvi.

Pád je rizikovým faktorom zlomenín kostí u mužov a žien vo veku 60 rokov a starších. Vitamín D pomáha znižovať riziko pádu, ktoré jasne súvisí s nestabilným držaním tela a svalovou ochabnutosťou. Tento priaznivý účinok sa dosiahne na základe denného príjmu 20 μg vitamínu D zo všetkých zdrojov.

Príchuť: citrus a mäta

Ean: 8594064114008 Značka: Labomar S.p.a. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek