MedPharma DUBOVÁ KÔRA GÉL Natural 1x75 g

Zľava Novinka
Produkt MedPharma DUBOVÁ KÔRA GÉL Natural 1x75 g z kategórie liečivé maste, krémy a gély od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 2,87 €. Celý popis 2,87 € 3,26 € Overiť dostupnosť

Popis

Popis a určenie:

Gél s obsahom extraktu z dubovej kôry (Quercus Robur Bark a Quercus Petraea Bark) a ďalších aktívnych látok: skorocelový extrakt, diosmín, hesperidín, alantoín a panthenol. Bez parfumov a farbív.
Udržuje pokožku hebkú a sviežu.

Použitie:

Jemne votrieť 2–3x denne do pokožky v oblasti konečníka.
Vhodná aj pri potení nôh.

Upozornenie:

Určené na vonkajšie použitie. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote do 25 °C.

Informácia od dodávateľa:

Vlastná, špeciálne vyvinutá receptúra s vysokým obsahom aktívnych látok a extraktu z dubovej kôry (Quercus Robur Bark a Quercus Petraea Bark) zaisťuje vysokú účinnosť a zároveň udržuje pokožku hebkú a sviežu.
Dubová kôra je známa svojimi intenzívnymi adstringentnými (sťahujúcimi) účinkami na kožu, spoločne s alantoínom a panthenolom napomáha jej regenerácii. Táto nová receptúra navyše obsahuje skorocelový extrakt, diosmín a hesperidín. Bez parfumov a farbív.

Ean: 2395553 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek