Masha Dark in here Prémiová maska ​​na oči na spanie z hodvábu Čierna Farba: Modrá Prémiová maska ​​na oči na spanie z hodvábu

Produkt Masha Dark in here Prémiová maska ​​na oči na spanie z hodvábu Čierna Farba: Modrá Prémiová maska ​​na oči na spanie z hodvábu z kategórie masky na spanie od výrobca Earplugs.sk nájdete na LiekarenIna.sk za 14,1 €. Celý popis 14,1 € Overiť dostupnosť

Popis

Masha Dark in here je luxusná hodvábna maska na oči na spanie vyrobená z hodvábu, vďaka ktorému je ľahká, extrémne jemná a príjemná k pokožke. Na tvári nie je skoro cítiť a vďaka tomu sa s ňou zaspáva absolútne božsky. Zároveň sa tento materiál na tvári nepotí a nespôsobuje alergické reakcie.

Masha Dark in here hedvábná černá a bílá luxusní škraboška na šířku

 

Nastaviteľná páska

Maska je vybavená páskou, ktorú možno ľubovoľne zmenšiť a zväčšiť, ako u podprsenky. Vďaka tomu je rozmer naozaj univerzálny a padne pre akúkoľvek hlavu.

Masha Dark in here Saténová maska ​​na oči na spanie opasok

20,5 x 10,5cm

Maska zakryje veľkú časť tváre, vrátane čela a strán, aby svetlo nemalo kadiaľ preniknúť a vy mohli v pokoji odpočívať.

 

Maska na správnom mieste

Maska Masha Dark in here je vhodná aj pre spáčov na boku. Jej materiál je extrémne jemný a pokiaľ na maske budete ležať, skoro ju ani nepocítite. Zároveň maska zostane vždy na svojom mieste, aj v prípade, že sa v posteli veľa otáčate. Nesesune sa na nos alebo do strán a nenechá preniknúť svetlo.

 

Vlastnosti produktu

Farba:Modrá
Materiál:Hodváb
Farba:Čierna
Farba:Biela
Farba:Modrá
Farba:Sivá
Farba:Zlatá
Farba:Svetlo ružová
Farba:Smaragdová
Farba:Krémová
Značka:Earplugs.sk
Dĺžka gumičky:21cm - 47cm
Rozmery:21,5cm x 10,5cm
Typ gumičky:Nastaviteľná
Vrecko na chladiacu vložku:Nie
Vrátane chladiace vložky:Nie
Značka: Earplugs.sk Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek