LYPRINOL Omega 3 (ETA, EPA, OTA, DHA) kapsule lipidový extrakt 1x60 ks

Produkt LYPRINOL Omega 3 (ETA, EPA, OTA, DHA) kapsule lipidový extrakt 1x60 ks z kategórie omega-3 od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 30,88 €. Celý popis 30,88 € 32,94 € Overiť dostupnosť

Popis

Lyprinol® – vysokočistý patentovaný morský lipidový komplex (50 mg účinnej stabilizovanej zložky Perna Canaliculus v 1 kapsuly).

  • alternatívny doplnok k výžive pri jednostrannom stravovaní
  • účinný najmä pri nehybnosti a bolestiach kĺbov
  • pri znižovaní zápalov v tele (kĺby, pľúca, žily, cievy, svaly, pokožka)
  • pre rýchlejšiu rekonvalescenciu po operáciách, úrazoch, športovaní
  • podpora pri udržiavaní kognitívnych funkcií mozgu

Lyprinol vo svojej aktívnej frakcii obsahuje jedinečnú nezameniteľnú kombináciu morských lipidov a extra podiel Omega 3 -polynenasýtených mastných kyselín (ETA, EPA, OTA, DHA), získaných z novozélandskej lastúry zelenej, stabilizovaným patentovaným procesom.

Použitie výživového doplnku Lyprinol:

Odporúča sa užívať 1-2 kapsuly denne. Pre upokojenie nežiaducich prejavov v organizme a zlepšenie celkového stavu 2-4 kapsuly denne. Kapsuly sa užívajú celé, spolu s jedlom a zapijú dostatočným množstvom tekutín.

Výživový doplnok sa spočiatku užíva v dávke 2-4 kapsuly denne, rozložené na dve dávky ráno a večer spolu s jedlom približne po dobu 3 - 6 týždňov. Potom môže byť dávka znížená na 1-2 kapsuly denne pre udržiavanie dobrého stavu. Odporúčaná doba užívania je 8 - 12 týždňov, podľa potreby aj nepretržite.
Deti vo veku 3-12 rokov užívajú 2-3 kapsuly denne približne 3 týždne a potom 1-2 kapsuly denne.
Vhodný aj pre diabetikov.

Upozornenie pri užívaní výživového doplnku Lyprinol:

U tehotných žien a detí do 3 rokov sa odporúča užívanie Lyprinolu konzultovať s lekárom.
Denná dávka potrebná na dosiahnutie maximálneho efektu sa môže u každého jednotlivca líšiť. Ak je dávka príliš vysoká a vyskytne sa dočasné podráždenie, stačí organizmu menšia dávka t.j. 2 kapsuly denne. Výška dávky, ako aj doba užívania je individuálna podľa stavu organizmu. Lyprinol by nemal byť používaný ako náhrada rôznorodej stravy.

Ean: 2200103 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek