LED Lampička na čítanie bez modrej zložky - Biela

Produkt LED Lampička na čítanie bez modrej zložky - Biela z kategórie žiarovky od výrobca Earplugs.sk nájdete na LiekarenIna.sk za 23,27 €. Celý popis 23,27 € Overiť dostupnosť

Popis

Elegantná LED biela nabíjacia lampička s oranžovým svetlom, ktoré je úplne bez modrej zložky. Táto lampička je ideálnou voľbou na každodenné použitie v spálni, pri čítaní kníh alebo v dojčiacej miestnosti s bábätkom. Jej jemné a príjemné svetlo je navrhnuté tak, aby podporovalo zdravý a prirodzený spánkový cyklus bez toho, aby narušovalo vaše biologické rytmy.

 

Prínosy

  • Podpora spánku: Svetlo bez modrej zložky neprerušuje produkciu melatonínu, hormónu, ktorý je kľúčový pre kvalitný spánok. To znamená, že si môžete čítať pred spaním alebo sa starať o bábätko bez toho, aby ste ovplyvnili svoj spánkový režim.
  • Ochrana zraku: Oranžové svetlo je šetrné k očiam, minimalizuje napätie a únavu, čo je dôležité najmä pri dlhom čítaní alebo práci vo večerných hodinách.
  • Redukcia stresu: Teplé a upokojujúce svetlo napodobňuje prirodzené svetlo sviečky, čo môže pomôcť znížiť stres a podporiť celkový pocit pohody.

 

Kľúčové vlastnosti:

  • 3 úrovne intenzity svetla: Umožňujú vám nastaviť si svetlo podľa potreby – jemné na nočné čítanie, stredné na prácu a silnejšie na bežné osvetlenie.
  • Rýchle a efektívne nabíjanie: Nabíja sa cez USB kábel (súčasť balenia) iba za 2 hodiny a vydrží svietiť od 4,5 až do 18 hodín na jedno nabitie.
  • Vysoký výkon: Lampička má výkon 3 W, svetelný tok 270 lm a farebnú teplotu 1600 K, čo zaisťuje optimálne osvetlenie pre rôzne aktivity.
  • Úplná prenosnosť: Je ľahká a kompaktná, ideálna pre použitie doma, na cestách alebo pri kempovaní. Vyniká v detskej izbičke alebo kdekoľvek, kde potrebujete svetlo bez modrej zložky.
  • 360° flexibilita: Ohybný krk lampičky umožňuje nastavenie do presnej polohy, ktorú potrebujete. Užitočné napríklad pri čítaní v posteli s partnerom.
  • Technológia Flicker-Free: Svetlo je stabilné a bez blikania, čo prispieva k ochrane zraku a znižuje riziko migrén a ďalších problémov spojených s blikajúcim svetlom.

 

Príjemná atmosféra a pohodlie

Lampička napodobňuje teplé a upokojujúce svetlo sviečky, ktoré prináša pohodu a pokoj do každého priestoru. Jej prenosný dizajn umožňuje ľahké prenášanie a použitie kdekoľvek – či už v detskej izbičke, na nočnom stolíku alebo na cestách. Táto lampička je perfektnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú príjemné a zdravé osvetlenie bez kompromisov.

Vylepšite svoje každodenné činnosti s touto lampičkou, ktorá podporuje zdravý životný štýl a poskytuje optimálne podmienky na relaxáciu aj prácu. Pridajte si ju do svojej domácnosti a užite si blahodarné účinky oranžového svetla každý deň!

Vlastnosti produktu

Značka:Earplugs.sk
Výdrž batérie:4,5 - 18 hod
Príkon:3W
Energetická trieda:G
Svetelný tok:270lm
Teplota chromatickosti (CCT):1600K
Doba nabíjania:2 hod
Vlastnosti:Stmievateľná
Napájanie:DC5V
Typ batérie:1800mAh nabíjací lítium
Ean: 8594199760842 Značka: Earplugs.sk Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek