laSaponaria Opaľovacie mlieko SPF 30 BIO 125 ml

Produkt laSaponaria Opaľovacie mlieko SPF 30 BIO 125 ml z kategórie prípravky na opaľovanie od výrobca laSaponaria nájdete na LiekarenIna.sk za 20,86 €. Celý popis 20,86 € Overiť dostupnosť

Popis

Tekuté opaľovacie mlieko v BIO kvalite ochráni tvár aj telo pred UVA i UVB žiarením prírodnými minerálnymi filtrami a je perfektné aj pre prvé slnečné dni a na starostlivosť o svetlejšiu pokožku. Telo prevonia jemnou letnou vôňou kokosu, vďaka dokonale vyladenej konzistencii sa rozotiera s ľahkosťou a nezanechá na koži biele stopy. Výťažky z mrkvy a vlašského orecha podporia krásne bronzové opálenie. Kokos, mandle a bisabolol kožu vyživia a upokojia, vitamín E a semienka z vínnej révy potom podporia ochranu kože a pomôžu zabrániť jej predčasnému starnutiu. Opaľovacie mlieko je navyše vodeodolné.

Všetky produkty opaľovacej starostlivosti sú dermatologicky testované na citlivú pokožku a 100% bez nebezpečných nanočastíc.

Mlieko obsahuje ošetrujúce látky ako mandľový olej, vitamín E či extrakt z vínnej révy pre ochranu pokožky pred oxidačným stresom a starnutím. Koža tak zostáva hebká a hydratovaná.

 

Ako mlieko používať?

  • Pred použitím fľaštičku pretrepte.
  • Mlieko naneste rovnomerne na čistú a suchú pokožku pred tým, než sa vystavíte slnku.
  • Použité množstvo ovplyvňuje silu ochrany (menej krému = slabšia ochrana).
  • V priebehu dňa niekoľkokrát opakujte, najmä po kúpeli.
  • Odporúčame vám však vyhýbať sa slnku medzi 11. a 14. hodinou a chrániť dojčatá a deti pred priamym slnečným žiarením.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Polyhydroxystearic Acid, Adansonia Digitata Seed Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil*, Extract*, Triticum Vulgare Germ Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Juglans Regia Shell Extract, Cocos Nucifera Oil*, Bisabolol*, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Cinnamyl Alcohol, Citric Acid, Lecithin, Geraniol ( *Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, ** prírodného pôvodu.)
Obsah:125ml
Značka:laSaponaria
Bio:Áno
Forma:Mlieko
Vodeodolný:Áno
Detský:Áno
SPF:30
Ean: 8054615474017 Značka: laSaponaria Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek