Jamieson Melatonín 1mg 60 tabliet

Zľava Novinka
Produkt Jamieson Melatonín 1mg 60 tabliet z kategórie melatonín od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,82 €. Celý popis 9,82 € 9,9 € Overiť dostupnosť

Popis

Rýchlo rozpustné tablety pod jazyk. Melatonín pomáha pri zaspávaní a prispieva k zmierneniu únavy po dlhej ceste lietadlom do iného časového pásma (jet lag). Priaznivý účinok sa dosiahne pri konzumácii 1 mg melatonínu tesne pred spaním.

Melatonín je hormón, ktorý si telo vytvára prirodzene. Produkuje ho epifýza v mozgu, ale nájdeme ho aj v iných častiach tela, ako sú oči, kostná dreň a črevo. Často sa mu hovorí „spánkový hormón“, pretože jeho vysoké hladiny vám môžu pomôcť zaspať. Melatonín sám o sebe nespôsobuje ospalosť ani spánok. Jednoducho dáva telu vedieť, že je noc, takže si môžete oddýchnuť a ľahšie zaspať.

Melatonínové doplnky sú populárne medzi ľuďmi s nespavosťou a u ľudí, ktorí často cestujú medzi rôznymi časovými pásmami. V mnohých krajinách sa dá melatonín kúpiť bez lekárskeho predpisu.

Melatonín je tiež silný antioxidant, ktorý môže mať celý rad ďalších výhod.

Môže pomôcť:

  • podporovať zdravie očí
  • liečiť žalúdočné vredy a pálenie záhy
  • zmierniť príznaky tinitu (hučanie v ušiach alebo ušný šelest)
  • zvýšiť hladinu rastového hormónu u mužov

Dávkovanie Jamieson Melatonín 1mg

Dospelí: 1 tableta tesne pred spaním denne. Neriaďte vozidlá a neobsluhujte stroje 5 hodín po užití Melatonínu. O užívaní dlhšom ako 1 mesiac sa poraďte s lekárom.

Zloženie Jamieson Melatonín 1mg

Každá tableta obsahuje:

Melatonín …1 mg

Ďalej obsahuje: izomalt (objemové činidlo), krospovidón (rozvolňovadlo), manitol (zvýrazňovač chuti), rastlinný stearan horečnatý (spojivo), oxid kremičitý (vysušovadlo).

Upozornenie

Nevhodné pre tehotné, dojčiace ženy a malé deti. Neodporúča sa užívať súčasne s alkoholom, inými liekmi alebo výživovými doplnkami so sedatívnym účinkom. Poraďte sa s lekárom, ak užívate steroidy, antikoagulanciá, antikonvulzíva, lieky na krvný tlak, imunosupresíva, sedatíva, hypnotiká alebo psychotropné lieky, alebo, ak trpíte ochorením srdcovocievneho systému, chronickým ochorením obličiek, imunitného systému alebo pečene, depresiou alebo súvisiacim ochorením, astmou, diabetes alebo hypoglykémiou, hormonálnymi alebo záchvatovými poruchami alebo migrénami. Pri výskyte miernych tráviacich ťažkostí (nevoľnosť, zvracanie, kŕče) a/alebo zriedkavo alergických reakciách prerušte užívanie. Uchovávajte pri teplote 15–25 °C, mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Ean: 2414587 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek