Jamieson Koenzým Q10 120 mg 60 tbl

Zľava Novinka
Produkt Jamieson Koenzým Q10 120 mg 60 tbl z kategórie koenzým q10 od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 21,05 €. Celý popis 21,05 € 20,31 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok

Koenzým Q10 sa získava biologickým procesom fermentácie zo 100 % bio-fermentovaných kvasníc z prírodného zdroja vďaka ktorému je identický s prirodzene telu vlastným a okamžite využiteľným koenzýmom Q10. Je nevyhnutnou súčasťou buniek v ľudskom tele, účinne pomáha dopĺňať telesnú energiu pre činnosť srdca, prispieva k udržaniu normálneho krvného tlaku, pôsobí proti únave a nedostatku vitality. Podporuje fyzickú a psychickú aktivitu organizmu.

Účinky koenzýmu Q10

Koenzým Q10 mnohí nazývajú aj ako prirodzený života budič. Okrem výroby energie má veľa ďalších účinkov a úloh. Patria sem napríklad nasledovné činnosti:

  • zúčastňuje sa na tvorbe energie,
  • podieľa sa na získavaní energie potrebnej pre funkciu a rast buniek,
  • je dôležitým antioxidantom, ktorý bojuje proti oxidačnému stresu a škodlivým voľným radikálom,
  • podporuje imunitu,
  • má skvelé účinky na pleť a pokožku, predovšetkým pri redukcii vrások, je mu pripisovaný tzv. anti aging efekt,
  • omladzuje a regeneruje bunky,
  • podporuje činnosť srdca,
  • pomáha pri regulácii cukru v krvi.

Dávkovanie Jamieson Koenzým Q10 120 mg

Dospelí: 1 kapsula denne s jedlom

Zloženie Jamieson Koenzým Q10 120 mg

Každá kapsula obsahuje:

Koenzým Q10 ... 120 mg

Ďalej obsahuje: želatína (povlaková látka), glycerol, slnečnicový lecitín (emulgátor), sójový olej (antioxidant), oxid titaničitý, červený oxid železitý, žltý oxid železitý (farbivá)

Upozornenie

Pacienti užívajúci lieky na krvný tlak, na zriedenie krvi alebo na zníženie glukózy, tehotné a dojčiace ženy by sa mali o užívaní prípravku poradiť s lekárom. Pacienti s migrénami, konzultujte s lekárom užívanie, ak sa zvýši frekvencia migrén a pretrváva alebo sa zhoršuje nevoľnosť a zvracanie. Uchovávajte pri teplote 15–25 °C, mimo dosah malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Ean: 2413707 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek