Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl

Zľava Novinka
Produkt Jamieson Glukozamín Chondroitín MSM 1300mg 120 tbl z kategórie kĺbová výživa od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 32,88 €. Celý popis 32,88 € 36,43 € Overiť dostupnosť

Popis

Prírodné extrakty na zachovanie zdravia, predovšetkým pohybového aparátu a spojivového tkaniva. Pomáha predĺžiť zdravie vitalitu a silu kĺbov, kostí a chrupaviek ohrozených, námahou, nadmernou aktivitou, poraneniami a rastúcim vekom.

Dávkovanie Jamieson Glukozamín Chondroitín

Dospelí: 1 tabletu denne s jedlom. Na dosiahnutie pozitívnych účinkov užívajte minimálne štyri týždne.

Zloženie Jamieson Glukozamín Chondroitín

Každá tableta obsahuje:
Glukozamín sulfát 500 mg
(Glukozamín sulfát KCL z exoskeletu kreviet a krabov)
Chondroitín sulfát (Chondroitín sulfát sodný z hovädzej chrupavky) 400 mg
Metylsulfonylmetán (MSM) 400 mg
Ďalej obsahuje: celulóza (nosič); modifikovaná celulózová guma, rastlinná kyselina stearová (povlaková látka), oxid kremičitý, rozpustná celulóza, oxid titaničitý (farbivo), polyetylén glykol; polysorbát 80 (emulgátor), karnaubský vosk (povlaková látka).

Upozornenie:

Nevhodné pre deti. Tehotné a dojčiace ženy by sa mali o užívaní prípravku poradiť s lekárom. V ojedinelých prípadoch sa môže vyskytnúť mierne nadúvanie, zápcha alebo poruchy trávenia. Uchovávajte pri teplote 15 °C – 25 °C, mimo dosah detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Ean: 2413534 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek