INDULONA RÝCHLE VSTREBÁVANIE Krém na ruky 50ml

Produkt INDULONA RÝCHLE VSTREBÁVANIE Krém na ruky 50ml z kategórie ruky od výrobca Sarantis Slovakia s.r.o. nájdete na LiekarenIna.sk za 3,06 €. Celý popis 3,06 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: INDULONA RÝCHLE VSTREBÁVANIE Krém na ruky je krém na ruky obohatený o aloe vera, s vitamínovým komplexom.

  • Ultraľahké, nemastné zloženie sa rýchlo vstrebáva, behom niekoľkých sekúnd od aplikácie,
  • poskytuje pokožke hydratáciu a zanecháva ju jemnú a sviežu.
  • Poskytuje až 48h hydratáciu.
  • Vhodné pre normálnu pokožku.
  • Dermatologicky testované.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Krém naneste v primeranej vrstve na čistú pokožku, dobre rozotrite a nechajte vstrebať. Ošetrenie odporúčame opakovať niekoľkokrát denne.

Zloženie: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, DICAPRYLYL CARBONATE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, BETAINE, CALCIUM PANTOTHENATE, CITRIC ACID, FRUCTOSE, GLUCOSE, GLYCERIN, GLYCERYL LAURATE, INOSITOL, MALTOSE, NIACINAMIDE, PANTHENOL, PARFUM, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, UREA, BHT, PHENOXYETHANOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, COUMARIN, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.
 
Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 8592297008002 Značka: Sarantis Slovakia s.r.o. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek