INDULONA PRE MUŽOV Krém na ruky 75ml

Produkt INDULONA PRE MUŽOV Krém na ruky 75ml z kategórie ruky od výrobca Sarantis Slovakia s.r.o. nájdete na LiekarenIna.sk za 3,06 €. Celý popis 3,06 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: INDULONA PRE MUŽOV Krém na ruky bol špeciálne vyvinutý tak, aby rýchlo zregeneroval a zjemnil suchú a drsnú pokožku na rukách. Vysoko hydratačné zloženie obohatené o 3% glycerínu, ureu a vitamín B3 sa rýchlo vstrebáva a poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu, výživu a dlhotrvajúcu ochrannú starostlivosť.

  • Vhodný na každodenné použitie.
  • Dermatologicky testované.
  • 24H hydratácia (okamžitá hydratácia pokožky je zvýšená o 35%).
  • Pokožka je jemnejšia a hladšia, jej drsnosť je redukovaná; 92%.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Krém naneste v primeranej vrstve na čistú pokožku, dobre rozotrite a nechajte vstrebať. Ošetrenie doporučujeme opakovať niekoľkokrát denne.

Zloženie: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, PEG-30 STEARATE, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, PHENOXYETHANOL, NIACINAMIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DECYLENE GLYCOL, FRUCTOSE, GLYCINE, INOSITOL, LACTIC ACID, PARFUM, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SODIUM POLYACRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIDECETH-6, UREA, BHT, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.
 
Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 8592297009665 Značka: Sarantis Slovakia s.r.o. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek