INDULONA OBNOVUJÚCI ZÁZRAK Krém na ruky 50ml

Produkt INDULONA OBNOVUJÚCI ZÁZRAK Krém na ruky 50ml z kategórie ruky od výrobca Sarantis Slovakia s.r.o. nájdete na LiekarenIna.sk za 3,38 €. Celý popis 3,38 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: INDULONA OBNOVUJÚCI ZÁZRAK Krém na ruky je špeciálne vyvinutý tak, aby efektívne hydratoval pokožku, chránil ju pred vysušovaním a posilňoval ju pred vonkajšími vplyvmi. Uzamyká v pokožke vlhkosť a poskytuje jej dlhotrvajúcu ochranu. Obsahuje bio lipovú kvetovú vodu, známu svojimi vysoko hydratačnými a antioxidačnými vlastnosťami, 15% glycerínu a 93% zložiek prírodného pôvodu. 48 hodinová hydratácia.

  • Špeciálne vyvinutý na účinnú hydratáciu pokožky, jej ochranu pred vysušením a posilnenie proti vonkajším vplyvom.
  • Vhodný na každodenné použitie.
  • Dermatologicky testované.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Krém naneste v primeranej vrstve na čistú pokožku, dobre rozotrite a nechajte vstrebať. Ošetrenie odporúčame opakovať niekoľkokrát denne.

Zloženie: AQUA, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, DIMETHICONE, ISOPROPYL MYRISTATE, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FRUCTOSE, GLUCOSE, MALTOSE, PARFUM, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TILIA CORDATA FLOWER EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, UREA, BHT, PHENOXYETHANOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL.
 
Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 8592297010098 Značka: Sarantis Slovakia s.r.o. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek