INDULONA NECHTÍKOVÁ Krém na ruky 75ml

Produkt INDULONA NECHTÍKOVÁ Krém na ruky 75ml z kategórie ruky od výrobca Sarantis Slovakia s.r.o. nájdete na LiekarenIna.sk za 3,06 €. Celý popis 3,06 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: INDULONA NECHTÍKOVÁ Krém na ruky je krém na ruky vhodný na účinnú regeneráciu a upokojenie suchej a hrubej pokožky.

  • Vďaka 5 % výťažku z nechtíka lekárskeho a 2 % glycerínu poskytuje intenzívnu starostlivosť a upokojuje suchú pokožku.
  • Vysoko hydratačné zloženie prináša pokožke dlhotrvajúcu ochrannú starostlivosť a komfort.
  • Vhodný na každodenné použitie.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Krém naneste v primeranej vrstve na čistú pokožku, dobre rozotrite a nechajte vstrebať. Ošetrenie odporúčame opakovať niekoľkokrát denne.

Zloženie: AQUA, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, PARAFFIN, LANOLIN, PHENOXYETHANOL, C10-18 TRIGLYCERIDES, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CERA ALBA, CETETH-20, DECYLENE GLYCOL, LAURETH-30, PALMITIC ACID, PARFUM, PEG-75 STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, STEARETH-20, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, TRIDECETH-6, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL.
 
Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 8592297009689 Značka: Sarantis Slovakia s.r.o. Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek