Honeywell Quiet® štuple do uší - 1 pár

Produkt Honeywell Quiet® štuple do uší - 1 pár z kategórie príslušenstvo pre bicie od výrobca Honeywell nájdete na LiekarenIna.sk za 0,88 €. Celý popis 0,88 € Overiť dostupnosť

Popis

Honeywell Quiet štuple do uší sú navrhnuté s ohľadom na ochranu, funkčnosť a efektivitu. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť. Tieto štuple sú ideálne pre rôzne situácie, ako je práca v hlučnom prostredí, koncertné akcie, cestovanie, spánok alebo jednoducho len relaxácia vo svojom obľúbenom prostredí. 

Quiet štuple od Honeywell majú tiež ergonomický tvar, ktorý sa prispôsobí vášmu uchu a zaisťuje pohodlné nosenie po celý deň. Sú vybavené mäkkými a hypoalergénnymi materiálmi, ktoré minimalizujú podráždenie a zabraňujú nepríjemnému tlaku na ušný kanálik. Integrovaná stopka zaisťuje jednoduché vybratie špuntov z ucha.

Štuple sú vyrobené z vinylu, ktorý je šetrný k uchu, ľahko sa čistí a zaisťuje tak ochranu vášho sluchu. Vďaka tomuto materiálu nie je nutné štuple pred zavedením do ucha rolovať, ako je to pri klasických penových štuplech. Štuple sú znovupoužiteľné a odporúča sa ich pravidelne čistiť pomocou vody a mydla.

Vlastnosti produktu

Materiál:Vinyl
Farba:Oranžová
SNR (Utlmenie):28dB
Typ:Znovu použitelné
Počet párov:1
Puzdro:Plastová krabička
Šnúrka:Nie
Veľkosť:Štandardné
Počet prírub:Žiadne
Lamelové:Nie
Ean: 033552005704 Značka: Honeywell Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek