Hodvábna maska ​​na oči na spanie Claire & Zen Farba: Béžová

Produkt Hodvábna maska ​​na oči na spanie Claire & Zen Farba: Béžová z kategórie pleťové masky od výrobca Earplugs.sk nájdete na LiekarenIna.sk za 35,94 €. Celý popis 35,94 € Overiť dostupnosť

Popis

Luxusná hodvábna maska ​​na oči na spanie pre dokonalý spánok vďaka svojej prémiovej kvalite a premyslenému designu. Táto maska ​​je vyrobená z najjemnejšieho prírodného hodvábu moruše, čo je materiál známy svojimi chladiacimi a pohodlnými vlastnosťami, ktoré zvyšujú celkový pocit relaxácie a pohodlia.

 

100% blokácia svetla pre nerušený spánok

Špeciálne navrhnutá maska ​​efektívne zabraňuje akémukoľvek prenikaniu svetla, čo zaisťuje absolútnu tmu pre hlboký a nerušený spánok. Tento aspekt je zásadný pre podporu cirkadiánneho rytmu a optimalizáciu kvality spánku.

 

Perfektne nastaviteľná veľkosť

Maska je vybavená veľmi kvalitným suchým zipsom, ktorý umožňuje dokonalé a presné nastavenie veľkosti. Táto vlastnosť zaručuje, že maska ​​pohodlne a bezpečne sedí na akejkoľvek hlave, čo prispieva k maximálnemu pohodliu používateľa.

 

Dermatologicky overený materiál pre zdravšiu pleť

Hodvábny materiál masky je podporený dermatológmi pre jeho priaznivé účinky na pokožku počas spánku a obohatený o technológiu strieborných iónov, ktoré pridávajú silné antibakteriálne vlastnosti. Táto kombinácia pomáha minimalizovať trenie a efektívne redukuje opuchy, vrásky a podráždenie pokožky, zatiaľ čo jeho mäkkosť zabraňuje tvorbe vrások a záhybov na tvári.

 

Prírodný priedušný materiál na chladenie, komfort a zlepšenie kvality spánku

Hodvábny materiál moruše je vysoko priedušný, čo prispieva k prirodzenému chladeniu kože a zvyšuje pohodlie okolo očnej oblasti. Tento efekt podporuje hlbšiu relaxáciu a regeneráciu pokožky počas spánku, čím zlepšuje kvalitu spánku a pomáha riešiť dermatologické problémy.

 

Luxusný a komfortný design pre každodenné používanie

Hodvábny materiál moruše je vysoko priedušný, čo prispieva k prirodzenému chladeniu kože a zvyšuje pohodlie okolo očnej oblasti. Tento efekt podporuje hlbšiu relaxáciu a regeneráciu pokožky počas spánku, čím zlepšuje kvalitu spánku a pomáha riešiť dermatologické problémy.

Vlastnosti produktu

Farba:Béžová
Materiál:Hodváb
Farba:Čierna
Farba:Ružová
Farba:Béžová
Farba:Coffee
Typ gumičky:Suchý zips
Vrecko na chladiacu vložku:Nie
Vrátane chladiacej vložky:Nie
Ean: 8594199760774 Značka: Earplugs.sk Predajce: Earplugs
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek