Hipp Anti Reflux Bio 600 g

Produkt Hipp Anti Reflux Bio 600 g z kategórie hipp od výrobca HiPP nájdete na LiekarenIna.sk za 18,99 €. Celý popis 18,99 € Overiť dostupnosť

Popis

Dietetická potravina na osobitné medicínske účely v prášku.
Nutrične kompletná  dojčenská výživa určená pri dietetickej liečbe grckania v dojčenskom veku a môže byť podávaná od narodenia ako výlučná výživa. Špeciálna dojčenská výživa sa podáva iba na odporúčanie lekára a pod lekárskym dohľadom.  

  • Karobová guma, prirodzené zahusťovadlo, zahustí obsah žalúdka, a tak zníží výskyt grckania.
  • Všetky dôležité živiny
  • Prírodné kultúry mliečneho kvasenia, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku. Materské mlieko prirodzene obsahuje probiotické kultúry – v individuálnej variabilite a množstve.
  • Polynenasýtené mastné kyseliny s dlhým reťazcom LCP (Omega 3-6), ktoré sú dôležité v prvých mesiacoch života, pretože deti si ich v tomto veku ešte nevedia samé v dostatočnom množstve vytvoriť. 

Použitie:

Výživa sa pripravuje bezprostredne pred každým kŕmením čerstvá a ihneď sa podáva na konzumáciu. Na prípravu sa použije čerstvo prevarená a následne ochladená voda na teplotu cca 40-50°C. 2/3 pripravenej vody sa naleje do fľašky. Odmerka sa naplní výrobkom a opačnou stranou noža sa zarovná. Odmerané množstvo výrobku (podľa tabuľky na obale)sa pridá do fľašky, ktorá sa uzavrie a dôkladne pretrepe. Doplní sa zvyškom vody a opäť niekoľkokrát pretrepe. Ochladí sa na teplotu vhodnú na pitie (cca 37 C) a podáva dieťaťu. Neskonzumovaná výživa už nie je vhodná k ďalšiemu použitiu.

Upozornenie:

Pri kŕmení držte dieťa vždy v náručí. Nenechávajte dieťa bez dohľadu.
Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výlučné dojčenie novorodencov. Zavádzanie náhradnej dojčenskej výživy konzultujte s vaším lekárom alebo kompetentným zdravotníckym odborníkom. Účelom náhradného dojčenského mlieka je zastúpiť materské mlieko v prípade, keď sa matka rozhodne prestať dojčiť alebo z určitých dôvodov dojčenie nie je možné.

Vlastnosti produktu

EAN::4062300406247
Značka ::Hipp
Ean: 4062300406247 Značka: HiPP Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek