Himalaya Rumalaya gel 50g

Produkt Himalaya Rumalaya gel 50g z kategórie masť na kĺby a svaly od výrobca Himalaya Wellness Poland Sp. z o.o. nájdete na LiekarenIna.sk za 8,37 €. Celý popis 8,37 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Gél na pokožku s obsahom rastlinných extraktov. Kozmetický prípravok s kombináciou výťažkov z liečivých rastlín je vhodný na použitie pri bolestiach kĺbov, krížov, svalov a vyvrtnutiach.


Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Malé množstvo gélu sa nanesie na postihnuté miesto určené na ošetrenie a jemne sa vmasíruje. 

Zloženie: Pať rosička cudná Tree/Nirguni (Vitex negundo) 7,5 mg, Himalájsky céder/Devadaru (Cedrus deodara) 7,5 mg, Ginger/Sunthi (Zingiber officinale) 7,5 mg,,Boswellia/Shallaki (Boswellia serrata) 7,5 mg, Mint/Pudina (Mentha arvensis) 60 mg, Škorica/Tvak (Cinnamomum zeylanicum) 30 mg, ChirPine/Sarala (Pinus roxburghii) 55 mg, Gaultheria fragrantissima 55 mg

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4751015929508 Značka: Himalaya Wellness Poland Sp. z o.o. Predajce: Lieky24
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek