HANUS Silica mandarínková 10 ml

Produkt HANUS Silica mandarínková 10 ml z kategórie plynatosť a tráviace problémy od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 4,48 €. Celý popis 4,48 € 4,85 € Overiť dostupnosť

Popis

Mandarínkova silica pomáha pri tráviacich problémoch. Pôsobí žlčotvorne a proti kŕčom. Pozitívne pôsobí ako psychická stimulácia. Má antiseptické a protiplesňové účinky.

Mandarínková slilica sa získava lisovaním čerstvého oplodia za studena. Jej vôňa je typická mandarínková.

Aplikácia

Vnútorné použitie na

podporu tvorby žlče, pri kŕčoch a pri tráviacich problémoch. Pridajte 3 kvapky silice do 1 dl vlažnej vody a pomaly po dúškoch vypite. Užívajte maximálne 3x za deň a nie viac ako 2 týždne.

Kúpeľ

pridajte 5 kvapiek silice do vody teplej 37°C a dôkladne premiešajte. Výhodou kúpeľa je že časť silice zostáva na pokožke a odparovanie silice vdychujete a to pôsobí ako inhalovanie. Doba kúpeľa je maximálne 20 minút. Kúpeľ pôsobí upokojujúco na nervový systém a podporuje psychickú stimuláciu.

Pleťová voda

do 1dl vody pridajte 3 kvapky silice a dobre premiešajte. Aplikujte na vatový tampónik a používajte na ošetrenie pleti. Pleťová voda je vhodná na ošetrenie mastnej pleti, na upchaté póry, akné a pôsobí dezinfekčne.

Krém

na podporu hojenia rán, jaziev, akné. Pozitívne pôsobí proti celulitíde a mykóze. Krém si pripravíte pridaním 5-10 kvapiek do 20ml ľahko rozotierateľného masťového základu. Premiešajte a nanášajte na pokožku.

Upozornenie

Po aplikácii sa nevystavujte slnku. Možnosť alergickej reakcie.

Skladovanie

Skladujte v chlade.

Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Zloženie

Citrónovník mandarínkový
D+limonén 95 %, myrcén, dimetylantranilát

Ean: 2410418 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek