Generica Magnesium Stress Comfort 60tbl

Zľava Novinka
Produkt Generica Magnesium Stress Comfort 60tbl z kategórie duševná pohoda, únava a nervový systém od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,96 €. Celý popis 9,96 € 10,24 € Overiť dostupnosť

Popis

Výživový doplnok obsahuje kombináciu účinných látok, ako sú chelátová forma horčíka 590 mg (diglycinát) a štandardizovaný extrakt zo šafranu, ktoré šetrne a čo najprirodzenejším spôsobom napomáhajú k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej funkcii psychiky a prispievajú k emocionálnej rovnováhe organizmu. Je ideálnym doplnkom pre osoby vystavené zvýšenej stresovej a fyzickej záťaži.

Diglycinát horečnatý predstavuje vďaka väzbe horčíka na aminokyselinu glycín, vlastnú ľudskému telu, vysoko vstrebateľnú organickú chelátovú formu horčíka s vysokou biologickou dostupnosťou.

Horčík prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a k správnej funkcii psychiky, k zníženiu vyčerpania a únavy.

Šafran siaty (Crocus sativus) má dlhú históriu užívania spojenú s duševnou kondíciou. Jeden z textov tradičnej čínskej medicíny o ňom hovorí, že „dlhodobé užívanie urobí každé srdce šťastným“. A moderné výskumy to len potvrdzujú. Šafran siaty prispieva k emocionálnej rovnováhe, pomáha podporovať relaxáciu, pomáha udržiavať pozitívnu náladu a dobrý komfort pred a počas menštruačného cyklu. 

V prípravku Magnesium stress comfort sa nachádza šafran vo forme štandardizovaného a patentovaného extraktu affron®, ktorý sa získava z blizien šafranu siateho vysokej kvality zo Španielska. Tento extrakt je vyrobený patentovanou nízkoteplotnou tehnológiou, pomocou ktorého sa získava vysoko koncentrovaný produkt s dlhotrvajúcou stabilitou účinných látok.

Upozornenie

Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Prípravok sa musí uskladňovať mimo dosahu malých detí, pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Prípravok neužívajte po dátume minimálnej trvanlivosti vyznačenom na obale!

Ean: 2417818 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek