Gelita CH-Alpha ampulky na pitie 30 x 25 ml

Produkt Gelita CH-Alpha ampulky na pitie 30 x 25 ml z kategórie zdravie od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 47,28 €. Celý popis 47,28 € Overiť dostupnosť

Popis

Dôvody prečo si vybrať práve CH Alpha

  1. Obsahuje nemecký patentovaný bioaktívny kolagénový peptid hydrolyzovaného kolagénu Fortigel, ktorý je hydrolyzáciou rozdrobený na malé, tráviacim traktom ľahko stráviteľné a krvným obehom ľahko využiteľné molekulky. Až 90% takto upraveného kolagénu dokáže ľudské telo využiť
  2. Obsah kolagénu je až 10 gramov v dennej dávke
  3. Kolagén, ktorý je v CH Alpha použitý je práve ten, ktorý potrebujú vaše kĺby, šĺachy a väzivá (nie iné orgány)
  4. Účinnosť je podložená štúdiami výrobcu ako aj skúsenosťami klientov
  5. Kolagén sa vyrába v Nemecku, hovädzí dobytok z ktorého sa kolagén získava je chovaní rovnako v Nemecku, celá výroba je testovaná a predáva sa len ak výrobok neobsahuje žiadne mikroorganizmy, ťažké kovy alebo iné nežiadúce látky
  6. Kolagén je v pitných ampulkách po 25 ml., čo predstavuje jeden hlt. Užíva sa 1 ampulka denne. Dá sa aj rozrobiť do vody ako sirup.
  7. CH Alpha môžu užívať aj diabetici a neinteraguje so žiadnymi liekmi

Zloženie: voda, FORTIGEL®- hydrolyzovaný kolagén, fruktóza, kyselina citrónová, farbivo - výťažok z jačmenného sladu, vitamín C, konzervačné látky (sorban draselný), sladidlá (acesulfam draselný, cyklamát sodný, sukralóza), citrusová príchuť.
Denná dávka (1 ampulka) obsahuje 10 g kolagénu a 60 mg vitamínu C.

Užívanie: Výživový doplnok užívajú dospelí a deti od 3 rokov v dávke 1 ampula 1x denne. Pred použitím je potrebné ampulu pretrepať. Ampula sa vypije priamo alebo sa zamieša do vody alebo džúsu (200 ml) a vypije sa. Užívať sa môže kedykoľvek v priebehu dňa (nalačno, alebo po jedle, bez diétnych opatrení). 
Odporúča sa užívať 3 mesiace do roka bez prerušenia. Možné užívať aj dlhodobo bez obmedzenia. Vhodné aj pre diabetikov a pacientov s intoleranciou na laktózu a lepok.

Upozornenie: Výživový doplnok nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Vlastnosti produktu

EAN kód::8588006910018
Značka::HealthWay, s.r.o.
Ean: 8588006910018 Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek