Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Krémový gél SPF 30 200ml

Produkt Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Krémový gél SPF 30 200ml z kategórie prípravky na opaľovanie od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 18,44 €. Celý popis 18,44 € Overiť dostupnosť

Popis

CharakteristikaEucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Krémový gél SPF 30

UV žiarenie je hlavnou príčinou slnečného poškodenia pokožky, ale aj vysokoenergetické viditeľné svetlo môže vyvolávať tvorbu voľných radikálov, ktoré pre pokožku predstavujú ďalšiu záťaž.

Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Krémový gél SPF 30 je ultraľahký, nemastný prípravok na opaľovanie pre pokožku tela. Klinické a dermatologické testy preukázali, že je vhodný pre všetky typy pokožky, vrátane citlivej mastnej a aknóznej pokožky.

Tento krémový gél na opaľovanie poskytuje veľmi vysokú ochranu proti UV žiareniu: UVA a UVB filtre zodpovedajú prísnym štandardom asociácie Cosmetics Europe a úroveň ochrany pred UVA žiarením je vyššia ako je minimálne odporúčanie EÚ. Technológia Advanced Spectral Technology značky Eucerin kombinuje tieto širokospektrálne a fotostabilné UVA/UVB filtre s licochalconom A, ktorý neutralizuje voľné radikály vyvolané pôsobením UV žiarenia a vysokoenergetického viditeľného svetla. Výrobok obsahuje aj kyselinu glycyrrhetinovú na posilnenie vlastného mechanizmu pokožky na obnovu DNA, a technológiu na reguláciu kožného mazu Oil Control so zmatňujúcimi pigmentmi, ktoré zanechávajú povrch pokožky okamžite suchý na dotyk.

Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Krémový gél SPF 30 sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pokožke žiadne stopy. Je extra vodeodolný, odolný proti potu a odpudzuje piesok (piesok sa nelepí na pokožku). A rovnako ako všetky výrobky radu slnečnej ochrany Eucerin, neobsahuje oktinoxát a oxybenzón - UV filtre, ktoré ako je známe majú škodlivý vplyv na koralové útesy - a spĺňa havajský zákon zakazujúci niektoré opaľovacie prípravky, tzv. Hawaii Reef Bill.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia: Naneste na pokožku v dostatočnom množstve pred slnením a aplikáciu pravidelne opakujte, najmä v prípade plávania, zvýšeného potenia alebo rizika zotretia, aby ste zachovali pôvodnú ochranu. Nanesenie nedostatočného množstva opaľovacieho výrobku znižuje ochranný účinok

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Distarch Phosphate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, MyristylMyristate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, Carrageenan, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:60
Ean: 4005800264665 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek