Eucerin pH5 Sprchový olej 400ml

Produkt Eucerin pH5 Sprchový olej 400ml z kategórie sprchovacie gély od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 14,43 €. Celý popis 14,43 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin pH5 Sprchový olej

Suchú, citlivú pokožku ľahko podráždia nepriaznivé faktory okolitého prostredia, ktoré jej citlivosť ďalej zvyšujú. Na zníženie svojej citlivosti potrebuje viac ako šetrný umývací výrobok.

Eucerin pH5 Sprchový olej bol špeciálne vyvinutý s obsahom extra jemných surfaktantov na čistenie suchej, citlivej pokožky. Unikátny Eucerin pH Balance System zaisťuje v zložení optimálne pH na ochranu prirodzenej obranyschopnosti pokožky a zachovanie jej odolnosti. Výrobok je bohatý na prírodné ošetrujúce oleje dopĺňa pokožke lipidy a zanecháva ju hodvábne jemnú. Bráni vysušovaniu pokožky aj pri častom používaní. Je ľahko parfumovaný. Je vhodný pre deti od 3 rokov.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Aplikujte na navlhčenú pokožku. Opláchnite. Pri vniknutí do očí dôkladne vypláchnite vodou.

ZloženieGlycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis Seed Oil, Poloxamer 101, Parfum, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopherol, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Citrate, Aqua, Propyl Gallate

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:60
Ean: 4005800196645 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek