Eucerin Hyaluron Mist Spray hydratačné hmla 150 ml

Produkt Eucerin Hyaluron Mist Spray hydratačné hmla 150 ml z kategórie prípravky na čistenie pleti od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 14,43 €. Celý popis 14,43 € Overiť dostupnosť

Popis

CharakteristikaEucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hyalurónová hydratačná hmla 

Pleť potrebuje pre svoju správnu a účinnú funkciu vodu. Kvalitne hydratovaná pleť je hladká, vláčna a na pohľad žiarivá. Ak je prirodzená ochranná bariéra pleti narušená, pleť stráca vlhkosť a môže dôjsť k jej dehydratácii. Dehydratovaná pleť je na pohľad mdlá, na dotyk napätá a nemá schopnosť brániť sa dráždivým látkam zvonku. Tým sa zvyšuje jej citlivosť. Pre ideálny vzhľad a stav pleti je potrebná jej intenzívna a dlhotrvajúca hydratácia.

Iné hmlové spreje bez hydratačnej zložky nie sú schopné vlhkosť v pleti viazať, pretože čistá voda sa rýchlo odparuje a pokožku zanecháva ešte suchšiu a v konečnom dôsledku citlivú. Unikátne zloženie Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hyalurónovej hydratačnej hmly zlepšuje vlastný hydratačný systém pleti, zaisťuje rovnomernú distribúciu vody, zadržuje hydratáciu v pleti a zanecháva pleť hladkú a žiarivú.

Kombinácia kyseliny hyalurónovej a prírodne identického gluko-glycerolu napomáha aktivovať vlastnú hydratáciu pleti. Gluko-glycerol aktivuje kanáliky, ktoré zaisťujú rozvod vody medzi kožnými bunkami a podporujú hydratačnú rovnováhu pleti zvnútra.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  Kedykoľvek v prípade potreby podržte sprej vo vzdialenosti 20 cm od pleti a nastriekajte na tvár, krk a dekolt. Nechajte
2 - 3 minúty prenikať do pleti a potom jemne osušte. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie: Aqua, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Glyceryl, Glucoside, Panthenol, Pantolactone, Arginine HCL, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:60
Ean: 4005900728562 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek