Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť SPF 15 50ml

Produkt Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť SPF 15 50ml z kategórie pleťové krémy od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 28,64 €. Celý popis 28,64 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť SPF 15

Postupom času stráca pleť objem a pevnosť: kontúry tváre sú menej zreteľné a výraz tváre sa viditeľne mení. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť SPF 15 bol vyvinutý špeciálne tak, aby vypĺňal hlboké vrásky, navracal pevný tvar kontúram tváre pre liftingový účinok a pomáhal chrániť normálnu až zmiešanú pleť pred slnkom.

Tento denný krém v sebe kombinuje tri účinné zložky, ktoré pôsobia cielene na špecifické vrstvy pleti, v ktorých dochádza k strate objemu: magnolol zvyšuje množstvo a veľkosť buniek zaisťujúcich objem pleti (1), oligopeptidy stimulujú sieť kolagénnych vlákien pre pevnejšiu štruktúru pleti (1) a kyselina hyalurónová intenzívne pleť hydratuje a vypĺňa hlboké vrásky. Pri pravidelnom používaní pomáha Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť SPF 15 obnoviť stratený objem a spevniť tvárové kontúry. Viditeľne redukuje jemné linky a hlboké vrásky a pleť je výrazne hladšia a pevnejšia.

Vďaka SPF 15 a UVA ochrane pomáha tento krém proti starnutiu zabrániť aj fotostarnutiu (predčasnému starnutiu pleti spôsobenému slnkom) a prehlbovaniu vrások.

(1) Štúdia in vitro

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia: 

  • Naneste na dôkladne vyčistenú pleť.
  • Naneste krém na pleť tváre, krku a dekoltu.
  • Vmasírujte jemnými pohybmi smerom nahor.
  • Pred nanesením mejkapu počkajte päť až desať minút, kým sa krém nevstrebe.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat, Cetearyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Methylpropanediol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Arginine HCL, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Magnolia Officinalis Bark Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:60
Ean: 4005800050039 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek