Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Omladzujúce sérum 30ml

Produkt Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Omladzujúce sérum 30ml z kategórie eucerin hyaluron-filler od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 43,19 €. Celý popis 43,19 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic Omladzujúce sérum prináša viditeľné výsledky a omladzuje pleť už po 4 týždňoch pravidelného používania. Účinnosť séra bola preukázaná v klinických a dermatologických štúdiách.

Zloženie kombinuje hneď niekoľko účinných látok:

  • Kyselina hyalurónová – s vysokou a nízkou molekulovou hmotnosťou zároveň pomáha hĺbkovo hydratovať pleť a vypĺňať vrásky.
  • Glycín saponín – stimuluje kožné bunky a podporuje tvorbu kyseliny hyalurónovej.
  • Enoxolón – získaný z koreňa čínskeho sladkého drievka, spomaľuje degradáciu kyseliny hyalurónovej v pokožke.

Sérum proti vráskam zmierňuje 10 príznakov starnutia:

  • redukuje vrásky a jemné linky
  • rozjasňuje pleť
  • zjednocuje
  • vyhladzuje
  • prináša viditeľné výsledky už po 4 týždňoch používania
  • spevňuje kontúry tváre

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Používajte sérum ako prvý krok v rannej a večernej starostlivosti o pleť. Naneste na vyčistenú tvár, krk a dekolt a jemne vmasírujte. Následne použite dennú alebo nočnú starostlivosť z radu Hyaluron Filler. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, Octyldodecanol, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Dihydromyricetin, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Germ Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopherol, Propylheptyl Caprylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Lauroyl Lysine, Succinoglycan, Xanthan Gum, Gellan Gum, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4005800342578 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek