Eucerin DermoPure Telový krém s trojitým účinkom 200ml

Produkt Eucerin DermoPure Telový krém s trojitým účinkom 200ml z kategórie eucerin dermopure od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 15,98 €. Celý popis 15,98 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin® DERMOPURE Telový krém s trojitým účinkom je špeciálne vyvinutý pre potreby problematickej pokožky náchylnej k akné. Krém kombinuje tri účinné zložky, ktoré spoločne pôsobia proti nedokonalostiam, pigmentovým škvrnám a podporujú obnovu zdravej pokožky.

Kyselina salicylová efektívne redukuje nedokonalosti na pokožke, ako sú pupienky a čierne bodky. Vďaka svojim exfoliačným vlastnostiam odstraňuje odumreté kožné bunky a podporuje čistejšiu a hladšiu pokožku.

Patentovaný thiamidol redukuje pozápalové hyperpigmentácie po akné. Pravidelné používanie krému pomáha znižovať viditeľnosť pigmentových škvŕn a zabraňuje ich opätovnému výskytu, čím prispieva k zjednotenému tónu pokožky.

Protizápalová zložka licochalcon A, známa svojimi upokojujúcimi vlastnosťami, pomáha zmierňovať začervenanie a podráždenie pokožky. Glycerín ju následne potom intenzívne hydratuje. Spoločne tak zanechávajú pokožku obnovenú.

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. Neodporúča sa aplikovať na silne zápalové akné a nekombinujte ho s inými produktmi obsahujúcimi thiamidol na rovnakej oblasti pokožky.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Na dosiahnutie najlepších výsledkov aplikujte krém raz denne na pokožku s výskytom akné, najmä v oblasti chrbta, hrudníka alebo ramien. Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Vďaka svojim antibakteriálnym vlastnostiam pomáha predchádzať ďalšiemu vzniku akné a je nekomedogénny (neupcháva póry).

Zloženie: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Isononancete, Glyceryl Stearate Citrate, Tapicca Starch, Hydrogenated Coco-Glycerides, Squalane, Salicylic Acid, Decylene Glycol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, (Thiamidol), Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Carrageenan, Phenoxyethanol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4005800343131 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek