Eucerin DermoPure Exfoliačný čistiaci gél s trojitým účinkom 400ml

Produkt Eucerin DermoPure Exfoliačný čistiaci gél s trojitým účinkom 400ml z kategórie eucerin dermopure od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 17,54 €. Celý popis 17,54 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin® DermoPure Exfoliačný čistiaci gél s trojitým účinkom vyvinutý pre starostlivosť o problematickú pleť tváre a tela účinne bojuje proti nedokonalostiam, hyperpigmentácii a nadmernému lesku.

Gél obsahuje 2% kyselinu salicylovú, ktorá je známa svojimi silnými antibakteriálnymi účinkami. Táto zložka účinne redukuje nedokonalosti pleti tým, že čistí a uvoľňuje póry, čím predchádza vzniku nových pupienkov a čiernych bodiek.

Exfoliačný komplex kyselín AHA, BHA a PHA sa zameriava na odstránenie odumretých kožných buniek. Tento proces nielenže zjemňuje a vyhladzuje povrch pleti, ale taktiež pomáha redukovať už vzniknuté škvrny po akné, čím zlepšuje celkový vzhľad a tón pleti.

Gél účinne čistí pleť od nadbytočného kožného mazu, nečistôt a make-upu a zanecháva ju tak menej lesklú.

Po použití Eucerin® DermoPure Exfoliačného čistiaceho gélu na tvár & telo je pleť okamžite čistá a svieža. Pri pravidelnom používaní dochádza k viditeľnému zlepšeniu pleti, vrátane redukcie pozápalovej hyperpigmentácie a celkového zlepšenia textúry a vzhľadu pleti. Gél je nekomedogénny (neupcháva póry) a nevysušuje pleť.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:

  1. Naneste gél do dlaní a napeňte: Malé množstvo gélu rozotrite medzi dlaňami, kým nevytvorí penu.
  2. Aplikujte na navlhčenú tvár či telo: Jemne vmasírujte penu do pleti/pokožky, vyhnite sa oblasti očí.
  3. Dôkladne opláchnite vlažnou vodou: Uistite sa, že ste odstránili všetky zvyšky gélu z pleti.
  4. Na každodenné použitie: Gél je dostatočne jemný, aby mohol byť používaný každý deň, čo pomáha udržiavať pleť čistú a zdravú.

Zloženie: Aqua, Coco-Glucoside, Salicylic Acid, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Xanthan Gum, PEG-8, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Ean: 4005800342530 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek