Eucerin DermoCapillaire Šampón na vlasy 5% UREA pre suchú pokožku

Produkt Eucerin DermoCapillaire Šampón na vlasy 5% UREA pre suchú pokožku z kategórie kondicionéry a balzamy na vlasy od výrobca EUCERIN nájdete na LiekarenIna.sk za 15,98 €. Celý popis 15,98 € 16,42 € Overiť dostupnosť

Popis

Eucerin DermoCapillaire Šampón na vlasy 5% UREA pre suchú pokožku bol vyvinutý špeciálne pre suchú a svrbiacu pokožku hlavy. Je obohatený o ureu a kyselinu mliečnu – hydratačné faktory, ktoré sa prirodzene vyskytujú v zdravej pokožke – aby poskytol suchej, svrbiacej pokožke vyživujúcu starostlivosť, ktorú potrebuje.

Eucerin DermoCapillaire Upokojujúci šampón s ureou bol vyvinutý špeciálne pre suchú a svrbiacu pokožku hlavy. Je obohatený o ureu a laktát –  dve z hydratačných látok, ktoré si zdravá pokožka prirodzene vytvára –  vďaka ktorým poskytuje suchej, svrbiacej pokožke potrebnú vyživujúcu starostlivosť. Obsahuje tiež upokojujúci polidokanol, ktorý pomáha zmierniť svrbenie a podráždenie. 

V kombinácii s Eucerin DermoCapillaire Upokojujúcim tonikom s ureou upokojuje a zmierňuje svrbenie a vysúšanie pokožky a zároveň vlasom dodáva zdravý lesk a pružnosť. Šampón je ideálny pre pacientov s lupienkou a atopickým ekzémom.

Vlastnosti produktu

Značka:Eucerin
EAN ::4005800037535
Ean: 4005800037535 Značka: EUCERIN Predajce: Lieky
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek