Eucerin AtopiControl Ľahká telová emulzia 400 ml

Produkt Eucerin AtopiControl Ľahká telová emulzia 400 ml z kategórie detské šampóny od výrobca BEIERSDORF AG nájdete na LiekarenIna.sk za 24,18 €. Celý popis 24,18 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Eucerin AtopiControl Ľahká telová emulzia

Atopická pokožka je podráždená, suchá a svrbí. Toto svrbenie núti k škrabaniu, ktoré narúša kvalitu spánku a môže mať negatívny vplyv na kvalitu života.

Eucerin AtopiControl Ľahká telová emulzia je telová emulzia na každodenné použitie, ktorá bola vyvinutá špeciálne na upokojenie a intenzívnu hydratáciu podráždenej a svrbiacej pokožky. Ľahká, avšak výživná emulzia olej-vo-vode je obohatená o upokojujúce Licochalcon A, ceramidy a bambucké maslo na posilnenie kožnej bariéry a zmiernenie vysušovania a svrbenia pokožky. Odporúčame ju používať aj počas akútneho vzplanutia spolu s Eucerin AtopiControl Acute krémom, Eucerin AtopiControl Sprejom proti svrbeniu a vašich obvyklých liekov.

Telová emulzia na atopický ekzém poskytuje okamžitú hydratáciu, ktorá pokožku zjemňuje a zvláčňuje a pri pravidelnom používaní viditeľne zlepšuje stav pokožky. Klinické a dermatologické testy preukázali, že Eucerin AtopiControl Ľahká telová emulzia zlepšuje kvalitu spánku a kvalitu života pacientov s atopickou dermatitídou.

Emulzia bez parfumácie má ľahkú, príjemnú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva, je nemastná a nelepivá. Je vhodná pre dospelých, deti a dojčatá od troch mesiacov.

1 Užívateľská štúdia spoločnosti Beiersdorf, Taliansko, apríl/máj 2019.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.


Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:  Telová emulzia sa nanáša 1-2x denne alebo podľa potreby. Pre optimálnu starostlivosť sa odporúča používať v kombinácii s Eucerin® AtopiControl Sprchovým olejom.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Caprylic-Capric-Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Behenyl Alcohol, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate SE, Oenothera Biennis Oil, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide NP, Tocopherol, Sodium PCA, Glycine, Arginine HCL, Decylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Carbomer, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie:90
Ean: 4005800264405 Značka: BEIERSDORF AG Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek