Eco Cosmetics Balzam na pery BIO 4g

Produkt Eco Cosmetics Balzam na pery BIO 4g z kategórie starostlivosť o pleť od výrobca Eco Cosmetics nájdete na LiekarenIna.sk za 4,75 €. Celý popis 4,75 € Overiť dostupnosť

Popis

100% prírodný balzam na pery od Eco Cosmetics s výťažkami z granátového jablka as obsahom rastlinných olejov v BIO kvalite poskytne jemnej pokožke vašich pier intenzívnu ochranu a nádych lesku. Po aplikácii zanechá príjemný pocit a pery zjemní.

Jeho chuť je neutrálna. Môžete ho použiť aj ako balzam na suché miesta v oblasti nosa či uší.

 

Aké ingrediencie sa budú o vaše pery starať?

BIO olivový olej podporuje regeneráciu kože a hĺbkovo ju vyživuje. Je vhodný na starostlivosť aj o veľmi suchú pleť, ktorú zjemňuje a vyhladzuje.

BIO kakaové maslo hydratuje a chráni pokožku. Zároveň priaznivo pôsobí pri regenerácii poškodených kožných buniek.

BIO jojobový olej obsahuje vitamíny A, D a E meď, zinok, jód a selén. Je veľmi podobný ľudskému mazu, ktorý pokožka prirodzene vytvára. Vzhľadom na túto vlastnosť je veľmi rýchlo absorbovaný do pokožky.

BIO slnečnicový olej podporuje prekrvenie pokožky, regeneruje ju a má zvláčňujúce účinky.

BIO bambucké maslo je cenené predovšetkým pre jeho hojivé a regeneračné účinky, ktoré jemná koža na perách naozaj ocenia. Vďaka jeho obsahu môžete balzam použiť aj na rôzne suché miesta na tvári.

Vlastnosti produktu

Zloženie:Olea Europaea fruit Oil*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Simmondsia Chinensis Oil*, Helianthus Annus Seed Cera, Butyrospermum Parkii Butter*, Punica Granátum Seed Oil*, Camelia Sinensis Leaf Extract*, Tocopherol, Aróma* = z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Značka:Eco Cosmetics
Ean: 4033981751032 Značka: Eco Cosmetics Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek