Earplugs bambusové tyčinky do uší (100ks)

Produkt Earplugs bambusové tyčinky do uší (100ks) z kategórie vatové tyčinky do uší od výrobca Earplugs.sk nájdete na LiekarenIna.sk za 1,94 €. Celý popis 1,94 € Overiť dostupnosť

Popis

Bambusové tyčinky do uší z dielny Earplugs.cz. Balenie obsahuje 100 ks vatových tyčiniek vyrobených len z bambusu a bavlny. Sú 100% rozložiteľné a kompostovateľné. 

Na tému čistenie uší vatovými tyčinkami nájdete na internete mnoho rozporuplných reakcií. Niekto hovorí rozhodne áno, niekto hovorí rozhodne nie. My hovoríme: všetko s mierou. Rozhodne nie každý deň a rozhodne nie do hĺbky, skôr len tak jemne pri vstupe do zvukovodu. Uši sú veľmi samočistiace a maz sa v nich netvorí omylom, má svoj význam. Avšak niekedy sa nám ušné štetinky jednoducho hodí (nielen na čistenie uší), tak prečo sa im brániť.

Bambus má rad výhod. Je ho veľa a rastie rýchlo (v správnych podmienkach zvládne až 1 meter / deň). To znamená viac kyslíka a viac spracovaného CO2. Na svete pokrýva asi 32 mil. Ha (naozaj veľa futbalových ihrísk) a k jeho pestovanie netreba žiadnych pesticídov, pretože je prirodzene antibakteriálny.

Vlastnosti produktu

Materiál:bambus a bavlna
Typ:Jednorazové
Kusy:100ks
Ean: 8594199760576 Značka: Earplugs.sk Predajce: Earplugs
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek