Dr.Theiss IRON Energy 250ml

Produkt Dr.Theiss IRON Energy 250ml z kategórie výživové doplnky od výrobca Dr. Theiss Naturwaren GmbH nájdete na LiekarenIna.sk za 11,78 €. Celý popis 11,78 € Overiť dostupnosť

Popis

Charakteristika: Dr.Theiss IRON Energy je výživový doplnok v tekutej forme vhodný pri únave a vyčerpaní ako aj pri zvýšenej potrebe železa.

  • Železo prispieva k zmierneniu únavy a vyčerpanosti.
  • Vitamín C pre zlepšenie vstrebávania železa.
  • Železo prispieva k normálnej produkcii červených krviniek a hemoglobínu.
  • Vitamín B1 a B6 prispievajú k normálnej funkcii energetického metabolizmu.

Nepoužívajte: Počas celej dĺžky tehotenstva. V období dojčenia. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu. Keď ste precitlivený na niektoré liečivo, alebo niektorú z ďalších zložiek.

Tehotenstvo a dojčenie: Výživový doplnok sa nesmie užívať počas celej dĺžky tehotenstva či dojčenia.

Dávkovanie: Pri únave a vyčerpaní ako aj pri zvýšenej potrebe železa. Jedenkrát denne. Pred použitím pretrepať. Denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Dávkovanie pomocou priloženej nádobky:

  • 4-7 rokov - 5 ml/denne
  • 7-10 rokov - 10 ml/denne
  • 10-18 rokov - 15 ml/denne
  • Dospelí - 20 ml/denne

Zloženie: voda; sladidlo: maltitolový sirup; koncentrát zo šťavy z červeného hrozna (Vitis vinifera) (15 %); koncentrát z jablčnej šťavy (Malus domestica) (10 %); kyselina L-askorbová (vitamín C); extrakt zo žihľavy (Urtica dioica); skorocelový extrakt (Plantago lanceolata); glukonát železnatý (železo II); pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6); tiamín hydrochlorid (vitamín B1); aróma; zahusťovadlo: xantánová guma; konzervačná látka: sorban draselný.

Upozornenie: Pri nadmernom užívaní môže pôsobiť preháňavo. Ak užívate lieky, konzultujte použitie tohto výživového doplnku najskôr s lekárom. 
Prípadne sa vyskytujúce zakalenie neovplyvňuje kvalitu. Skladujte v tme a chlade, pri teplote do 25°C a mimo dosahu a dohľadu detí. Po otvorení spotrebujte do 4 týždňov. Neodporúča sa užívať súvisle viac ako 4 týždne.

Ean: 4016369703014 Značka: Dr. Theiss Naturwaren GmbH Predajce: Lieky24
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek