Dospinox Forte sublingválny sprej 24 ml

Produkt Dospinox Forte sublingválny sprej 24 ml z kategórie spánok, stres, únava od výrobca Ostatní nájdete na LiekarenIna.sk za 12,44 €. Celý popis 12,44 € 13,1 € Overiť dostupnosť

Popis

Použitie:

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.Prípravok môže ovplyvňovať pozornosť. Po užití by pacient nemal viesť motorové vozidlá, alebo vykonávať iné činnosti vyžadujúce zvýšenú pozornosť.Počas užívania prípravku nie je vhodné konzumovať alkoholické nápoje.Prípravok je určený na cmúľanie, vstrekuje sa pod jazyk, umiestňuje sa na vnútornú stranu líca, alebo sa nechá iba voľne rozplynúť pod jazykom. O presnom použití je vhodné sa poradiť so svojím lekárom alebo lekárnikom.Prípravok sa nesmie užívať alebo používať počas celej dĺžky tehotenstva. Nemá sa používať u žien vo fertilnom veku, pokiaľ nie sú chránené účinnou antikoncepciou.Prípravok sa nesmie užívať v období dojčenia (v prípade nutnosti užitia nedojčiť).Podávanie deťom a mladistvím mladším ako 18 rokov je kontraindikované.

1 vstrek pod jazyk tesne pred spaním. Po nejakom čase (30 sekúnd) sa môže prehltnúť.

Upozornenie: Ovplyvňuje pozornosť, po aplikácii spreja sa 5 hodín neodporúča viesť vozidlá a obsluhovať stroje. Nevhodné pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nekombinovať s alkoholom. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Aktívne látky

melatonín

Vlastnosti produktu

EAN::5902020885788
Značka::S&D Pharma
Ean: 5902020885788 Predajce: Lieky
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek