DEPAN elektrická sonická zubná kefka 1ks

Produkt DEPAN elektrická sonická zubná kefka 1ks z kategórie elektrické zubné kefky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 54,7 €. Celý popis 54,7 € Overiť dostupnosť

Popis

Elektrická sonická zubná kefka. Vďaka patentovanej sonickej technológii bielenia a zvláštnej hlavici kefky, ktorá jemne odstraňuje zubný kameň, sú zuby čistejšie a zdravšie. Rôzne režimy prevádzky prístroja umožnia prispôsobenie kefky individuálnym potrebám používateľa. Inteligentný systém časovania zaistí optimálny čas čistenia zubov.

Kefka sa používa podľa návodu, ktorý je súčasťou balenia.

Upozornenie:
Pred prvým použitím sa je potrebné sa zoznámiť s celým návodom a uistiť sa, či je súprava kompletná a nepoškodená. V prípade poruchy prístroj nepoužívajte. Pred každým použitím výrobku skontrolujte, či nemá náhodné mechanické poškodenie, praskliny krytu alebo iné poškodenie. V prípade výskytu nepravidelností prístroj nepoužívajte. Pred každým použitím kefky vytiahnite zástrčku sonickej kefky zo zásuvky. Kontrolka nabitia bliká na kefke nažlto, ak sa batéria vybije. Kontrolka nabitia svieti na kefke, ak je batéria nabitá.

Ean: 2413438 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek