Depan Cube týždenný dávkovač liekov

Produkt Depan Cube týždenný dávkovač liekov z kategórie ostatné zdravotnícke pomôcky od výrobca eTabletka nájdete na LiekarenIna.sk za 9,83 €. Celý popis 9,83 € Overiť dostupnosť

Popis

Týždenný dávkovač liekov Depan Cube uľahčí orientáciu pri užívaní liekov. Samostatné, farebne odlíšené zásuvné priehradky sú prehľadne popísané dňami v týždni. Možno ich používať aj samostatne, napríklad na cestách. Každá z denných priehradiek je rozdelená na 4 časti: ráno, poludnie, večer a noc. Jednotlivé výrazne označené časti sa otvárajú samostatne, takže nehrozí zmiešanie dávok. Priehradky sú vyrobené z priehľadného materiálu pre lepší prehľad o ich obsahu. Oblý tvar uľahčuje manipuláciu s obsahom a lepšie využitie miesta.

Ako sa používa týždenný dávkovač liekov Depan Cube

Po vybratí puzdier z organizátora sa otvoria a naplnia liekmi a v príslušných priehradkách sa umiestnia predpísané dávky liekov, presne podľa pokynov lekára. Puzdrá sa umiestnia v organizátore a používajú sa ich vytiahnutím podľa daného dňa v týždni. Na konci dňa sa vždy skontroluje, či sa užili všetky lieky naplánované na daný deň, a či je puzdro prázdne.
Ean: 2418257 Značka: eTabletka Predajce: eTabletka
60580
Produktov
2303
Kategórií
3466
Značiek