Červené okuliare proti modrému svetlu

Produkt Červené okuliare proti modrému svetlu z kategórie počítačové okuliare od výrobca Earplugs.sk nájdete na LiekarenIna.sk za 11,76 €. Celý popis 11,76 € Overiť dostupnosť

Popis

Chráňte svoje oči a zlepšite kvalitu svojho spánku prirodzeným spôsobom s našimi červenými okuliarmi proti modrému svetlu. Navrhnuté tak, aby sa nosili niekoľko hodín pred spaním, tieto okuliare s červenými šošovkami blokujú stimulujúce modré a zelené svetelné vlny, čo vám umožní ľahšie sa uvoľniť a pripraviť sa na spánok. Filtráciou vysoko energetického svetla pred spaním zvýšite produkciu melatonínu.

 

Kľúčové vlastnosti

  1. Podpora melatonínu: Naše okuliare účinne filtrujú škodlivé modré a zelené svetlo, čo napomáha prirodzenej produkcii melatonínu. To je kľúčové pre zabezpečenie kvalitného spánku, pretože melatonín zohráva dôležitú úlohu v regulácii spánkového cyklu.

  2. Fit-over design: Tieto okuliare sú navrhnuté tak, aby sa ľahko nosili cez vaše existujúce dioptrické okuliare. Vďaka tomu nemusíte robiť kompromisy medzi videním a ochranou očí. Veľkorysé pokrytie zaisťuje maximálnu ochranu a pohodlie pre mužov aj ženy.

  3. Široké pokrytie a pohodlie: Vďaka ich veľkému rámu poskytujú okuliare dostatočné pokrytie, čo vám umožní čítať, sledovať streamy alebo pracovať na elektronických zariadeniach bez toho, aby ste museli obetovať kvalitný spánok. Ergonomický dizajn zaručuje pohodlie aj pri dlhodobom nosení.

  4. Redukcia očného napätia: Blokovanie modrého a zeleného svetla znižuje očné napätie a únavu, čo je obzvlášť užitočné pre tých, ktorí trávia veľa času pred obrazovkami. Týmto spôsobom chránite svoje oči pred dlhodobým poškodením a zlepšujete svoj celkový zrakový komfort.

 

Ako fungujú červené okuliare proti modrému svetlu?

Naše červené okuliare sú vybavené špeciálnymi šošovkami, ktoré filtrujú vysoko energetické modré a zelené svetlo, zatiaľ čo prepúšťajú dostatok prirodzeného svetla na jasné a pohodlné videnie. Tento filter pomáha zlepšiť kontrast a ostrosť videnia, čo robí prácu s elektronickými zariadeniami menej náročnou a viac komfortnou.

 

Kedy používať naše červené okuliare proti modrému svetlu?

  • Pred spaním: Nosenie týchto okuliarov niekoľko hodín pred spaním pomáha znižovať negatívne dopady modrého svetla na váš spánok, čo vedie k lepšiemu odpočinku a regenerácii.
  • Pri práci na počítači: Ideálne pre všetkých, ktorí trávia dlhé hodiny pred obrazovkou, či už pracujete, študujete alebo si užívate voľný čas.
  • Pri používaní mobilných zariadení: Ochráni vaše oči pri používaní smartfónov, tabletov a ďalších digitálnych zariadení.

Vlastnosti produktu

Materiál:Polykarbonát
Farba:Červená
Farba sklíčok:Červená
Ean: 8594199760910 Značka: Earplugs.sk Predajce: Earplugs
61275
Produktov
2360
Kategórií
3412
Značiek